annekiz6141 Selam kızlar akşam menulerı hazır mı? Sabah geç uyandıgım ıcın canım çorba ıstedı çorba ıstık 😅🥰 Mercimek çorbası kemık sulu 😍 haslanmıs tavugum vardı patates havuçlu yemek yaptım Dün pırınc pilavı olduğu ıcın bugun sade bulgur pilavı yapıcam 😍😍😍 Sizde durumlar nedır?
kartanesi___ annekiz6141 Tavuk sote yanına bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum bir de belki salata yaparım üşenmezsem tabii😁
annekiz6141 kartanesi___ ohhhh afıyet olsun bıde yoğurt missss ben yoğurt koyucam salataya üşendim 😅🤣
annekiz6141 DarkLuna ayy hındı yemeğine bayılırım var ya babam cok guzel yapar afıyet olsun kuzum 🥰😍😍😍
annekiz6141 nrybysk kuru dolmaaaa ufffffff bayılırım abımın esı Diyarbakır’lı onlar çok güzel yapar böyle ekşili ekşili offf 😍😍😍😍 bıde ayran ya da yoğurt yanına misssss 🥰🥰🥰 ay profıterolde yemıyodum ne zamandır kendın mı yapıyosun 🙊 afıyet olsun kuzum 🥰🥰
nrybysk annekiz6141 canım benim yakın olsanız hep beraber yesek 😍😍 profiterolü evet kendim yapıyorum ne zamandır tatlı yapmıyordum canım istedi valla 😂