Havin49_ Fatma_furkan1996 malesef Cnm enflasyon değerim yükselmiş yine yârın antibiyotik tedavim bitecek bakalım neye karat verilecek
karpuss annekiz6141 mercimek çorbası, etli patates yemeği, pirinç pilavı ve salata yeter diye düşünüyorum 😅
minikimd annekiz6141 tşk ederim 💐benim de çok aram yok ama kızım için getiriyorum yemesi için zorla yediriyorum 😀
annekiz6141 minikimd gedır tabı bacım valla emıyolar ya şu bebeler dövesim gelıyor 😅🙊 benimki çok acıktım dedı ben sok oldum hemen yedırdım 😅🤣 esım dıyor bekleme daha yemez djdhshsh
bohembircadi annekiz6141 Bugün yemekler eşimdendi. Eşimin yöresinden bir sofra oldu. 🥰 Kuru dolma Çiğköfte Dövmeç
annekiz6141 1ogrencianne brokolı çorbasını da çok severim bıde haşlayıp yoğurt sarımsaklı ama salatasını hıc yemedım 🙊 afıyet olsun 🥰🌸❤
minikimd annekiz6141 evet ya onlar yedikçe insanın içi rahatlıyo sanki dünyayı biz kurtarmışız hissi geliyo 😀
annekiz6141 karpuss o kadar çok yedımkı yedıkten sonra uyumusum bıde 🤣😅 kalktım ekmek arası yedım bıdaha flfnbddb