Ziyangillerrr_ @Anonym666 Elbetteki herşey kafada biriyor ama bizimde desteklememiz lazım günde 1 fincan sabah ya da akşam içebilirsin. Ben öyle yapmıştım. İnşallah en kısa sürede alırsınız müjdeli haberii
Anonym666 Ziyangillerrr_ aynen öyle canim stress yapmamaya calisiyorum zaten daha 4 ay oldu diyerek üzmüyorum kendimi ama yinede birseylerle destek olabilirsem neden yapmiyim diye düsündüm ☺️
Anonym666 smyyy95 ben cok genel seyler tüketiriyorum mesela ceviz yiyor asitli iceceklerden uzak durmasi lazim ve türkiyede bildigim kadariyla macunlar var ve birgebeningünlügü instagramda var orda es ler icin takviyeler var canm memnun olan cok kisi var o takviyeleri ben avrupada doktorumdan aldim bizde bu ay esimle birlikte onlari kullanicaz hayirlisi artik
Musilk-1 Anonym666 Türkiye den getirtmene gerek yok bende Almanya’dayım ve herşeyi sipariş verebiliyorum online
Zeynep-1999 Kızlar benim de eşimde sperm hareketliği sıkıntısı var ve morfoloji %4 çıkmıştı Bende de yumurta tembelliği var. 1,5 yıldır istiyoruz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 2 kere yumurta çatlatma yaptık ama sonuç alamadık ne önerirsiniz bize de
Anonym666 Zeynep-1999 canm bir gebeningünlügü diye bi sayfa var instagramdan esinle birlikte o takviyeleri kullanabilirsin yani en etken bu bence bende doktorumdan aldim folik asit falan kadinlara cok iyi geliyor o takviyelerin icindede bulunuyor bu
Musilk-1 Anonym666 ne istediğimi yaziyorum Almanya diyorum satış siteleri çıkıyor Avusturyada da vardır burada oluyorsa sonra hangi sitede varsa online sipariş veriyorum
smyyy95 Anonym666 hayırlısı inşallah canım benim tam yumurtlama dönemi çok heyecanlıyım inşallah bu ay olur
gigi35_ Bir1kelebek yok ben hayıt otu ekstresi kullandım o sıvı ve biraz acı oluyor tohumunu da azda gece tatmadan 1 çay kaşığı demler içerdim ama onu düzenli kullanamadım sıvıyı 1 ay düzenli kullandım
MerveNur- Anonym666 bana kadın doğum doktoru tavsiye etti hap olarak içtim iki kutu adet öncesi sendromundan şikayetçiydim o zaman. Hormonlara iyi geliyor düzenliyor. Gebelik istediğimde de ilk aydan olmuştu gerçekten etkili
eemira Hayıt sirkesi içine böbreklerin etkilenmemesi için başka otlar da eklenir bunu herkes bilmez maalesef her yerden herşey alınmaz. Ben tanıdıklarımdan kime verdiysem çok memnun kaldılar ve geri dönüşleri de mevcut☺️hamile kalanlar da oldu ameliyattan dönenlerde çok şükür🤲🏿🌸