_Ebrukaracan06_ momagain ya maşallah size yarıyı bitirmeye az kalmış sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumlarınız nasıl😊
_Ebrukaracan06_ byzkhn sizinkide bitmiş maşallah sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı valizler hazırlandımı😊😊
_Ebrukaracan06_ Pinaraydin_2969 sizinkide bitmiş maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı valizler hazırmı😊😊
_Ebrukaracan06_ hhandan yarı bitmiş desenize maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumu nasıl😊😊
hhandan _Ebrukaracan06_ çok sağolun valla şimdilik aşermem olmadı 😁 arada ağrılarım oluyor ama idare ediyoruz çok şükür yarıya geldik valla gerçekten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyormuş
_Ebrukaracan06_ Es07 çok almamışsınız maşallah ya ben gece yemesem vericem de gece yemeyi seviyorum😅😅
_Ebrukaracan06_ sibel5 ya maşallah sizede 30 a az kalmış sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumları nasıl😊😊
_Ebrukaracan06_ Lexias sizede az kalmış maşallah sizler nasılsınıs agrınız sızınız varmı valiz hazırmı😊
_Ebrukaracan06_ mucizemizzz__ sizde bitirmişsiniz maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı valizler hazırlandımı😊
mucizemizzz__ _Ebrukaracan06_ Ağrı illaki var da kızım biraz inatçı gelesi yok gibi 😊 valizi 32 de hazırladım çok şükür Sizin nasıl gidiyor
_Ebrukaracan06_ beyazakgl maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumları nasıl😊😊
beyazakgl _Ebrukaracan06_ çok şükür iyiyim siz nasılsınız bulantımız yok denecek kadar az arada gaz problemi oluyor aşerme durumu arada yemek türüne aşeriyorum
_Ebrukaracan06_ nazli0306 ya maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumunuz nasıl😊😊
nazli0306 _Ebrukaracan06_ ben gayet iyiyim bulantı sadace sabah aç iken çok az oluyor onun dışında iştah açık bazen bel ve ayakta ağrım oluyor ama dinlenince geçiyor iyi gidiyor çok şükür 🥰
_Ebrukaracan06_ mucizemizzz__ ben daha yeniyim 7+0 sabahları çok miğde bulantım oluyor sonra hiç hayatımda yemek yemişim gibi yiyorum ama doymuyorum😅
byzkhn _Ebrukaracan06_ valizm hazır tek sıkıntım mide yanması ve bulanması onun dışında iyiyim şükür 🥲 özellikle gece yatınca mide bulantısı yaşıyorum çok niye bilmiyorum ama
Pinaraydin_2969 _Ebrukaracan06_ ayyy bitti mi yoksa yeni mi basliyor bilemedim 🫠 valizler hazır şükür köşede öylece bekliyor bakalım oglus ne zaman gelecek
sibel5 _Ebrukaracan06_ evet zaman çabuk geçiyo ağrılarım var varis var iki tane de çocuğum var 🤦♀️kızım var 9 yaşında oğlum var 3 yaşında buna da bişey kalmadı Sizler nasılsınız