_Ebrukaracan06_ bsr_1905 maşallah size yarıyı bitirdiniz sanırım nasılsınız agrınız sızınız varmı aşermeler nasıl gidiyor😊😊
byzkhn _Ebrukaracan06_ valizm hazır tek sıkıntım mide yanması ve bulanması onun dışında iyiyim şükür 🥲 özellikle gece yatınca mide bulantısı yaşıyorum çok niye bilmiyorum ama
_Ebrukaracan06_ Lexias sizede az kalmış maşallah sizler nasılsınıs agrınız sızınız varmı valiz hazırmı😊
Lexias _Ebrukaracan06_ idrar yolu enfeksiyonu var maalesef o baya zorluyor suan.. onun dışında iyiyim bebişin kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim , hastane çantasını da hazırladım kendi eşyalarımı hazırlamak kaldı pijama almadım henüz🫶🏻
_Ebrukaracan06_ mucizemizzz__ ben daha yeniyim 7+0 sabahları çok miğde bulantım oluyor sonra hiç hayatımda yemek yemişim gibi yiyorum ama doymuyorum😅
mucizemizzz__ _Ebrukaracan06_ Oo daha yolun başındasın benim bulantı sorunum hiç olmadı Allah kolaylık versin canım
_Ebrukaracan06_ senaninannesi_ maşallah size sizde nerdeyse yolu yarılamışsınız sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumları nasıl😊😊
ebruu1616 _Ebrukaracan06_ arada sağ kasık ağrısı, bulantılar şiddetli onun dışında iyiyiz çok şükür ☺️
byzkhn _Ebrukaracan06_ ilkinde çok fazla gaviscon içiyordum bunda daha az mide sorunum olduğu için yazdırmadım hiç kullanmadım yani kendi kendine geçmesini bekliyorum 🙏🥹
Lexias _Ebrukaracan06_ kum döküyormuşum biraz genetik var bizde böbrek taşı kumu ama gebelikte artıyor sanırım enfeksiyonlar
_Ebrukaracan06_ mucizemizzz__ amin inşallah aynen daha başındayım hızlı geçsin istiyorum biran önce kavuşurum😊😊
senaninannesi_ _Ebrukaracan06_ malesef riskli gebelik ilkini kaybettim 25 haftalıkken Okadar çok bel ağrısı yaşıyorum ki yürüyemiyorum bile
Bu0 _Ebrukaracan06_ çok şükür ağrım filan yok aşerme istediğide birden yok oldu başlarda ne görsem canım isterdi şimdi hiçbir şey canım istemiyor sadece aşırı derecede acıkıyorum balım
byzkhn _Ebrukaracan06_ evet çok zor oluyor bide benim normal zamanda da oldu ilk doğumdan sonra kaldı reflü 😒