_Ebrukaracan06_ Bsraa_emir merak etmeyin annesi gibi güçlü bebeğiniz vardır eminimki biraz yaramazlık yapmak istemiş sadece bebişe saglık olsun inşallah
_Ebrukaracan06_ merveaydiinn bizde bugün 7+0 olduk aramızda 6 gün var daha yolun başındayız sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı veya aşermeler😊😊
_Ebrukaracan06_ babymom2026 ya dönme çok zordur az kaldı ama ben ilk kızımda yüz üstü yatmayı özlemiştim ayak sorunu içinde 10 15 dk ılık suda bekletebilirsiniz agırlık olunca ve bolca ödem olunca normal oluyor😊😊
babymom2026 _Ebrukaracan06_ ödem çok az var dedi hemşire bugün sağlık ocağında fazla aşırı kilo da almadım bu aydan sonra bakalım ne olacak 🤦♀️
_Ebrukaracan06_ fatmanuralaca ayy maşallah siz bitirdiniz artık sizler nasılsınız nasıl geçti hamilelik bizler daha başındayız 😊😊
_Ebrukaracan06_ beriii47_ maşallah size az kaldı demi haftayı bilmeyince sizler nasılsınız saglıgınız nasıl neler aşeriyorsunyz😊😊
beriii47_ _Ebrukaracan06_ birde bana sor plasenta pervia agrım çok var henüz bişey aşerdim iştahsızlık var😊
_Ebrukaracan06_ tugce4545 ya yarıyı tamamladınız maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumunuz nasıl😊😊
_Ebrukaracan06_ momagain ya maşallah size yarıyı bitirmeye az kalmış sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumlarınız nasıl😊
fatmanuralaca _Ebrukaracan06_ henüz bitmedi hala mide yanmasıyla baş ediyorum 😣 Ama az kaldı tabi aşırı heyecan var🥰
_Ebrukaracan06_ hhandan yarı bitmiş desenize maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumu nasıl😊😊
_Ebrukaracan06_ mucizemizzz__ sizde bitirmişsiniz maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı valizler hazırlandımı😊
_Ebrukaracan06_ beyazakgl maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumları nasıl😊😊
_Ebrukaracan06_ nazli0306 ya maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumunuz nasıl😊😊