_Ebrukaracan06_ Bsraa_emir maşallah yolu çoktan yarılamışsınız sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşermeler ne durumda😊😊
Bsraa_emir _Ebrukaracan06_ Evet çok şükür 🙏🏻 iyiyiz sadece plasenta aşağıdaymış umarım büyüdükçe yukarı çıkar 🥹aşerme konusuna gelince hep ekşi türevi aşerdim.
Es07 _Ebrukaracan06_ çoookkkk Safra kesemde sorun var Her yediğim dokunuyor Sindirim,gaz,mide,şişkinlik sorunlarım İlaç da kullanıyorum işe yaramıyor Sizin nasıl geçiyor ?
_Ebrukaracan06_ Es07 bizimki daha yeni olunca sabahları miğde bulantısıyla geçiyor ve ne yesem duyduğumu hissetmiyorum sizdede öyle oldumu acaba
_Ebrukaracan06_ Melike3506 yolu yarıladınız maşallah size sizler nasılsınuz agrınız sızınız varmı aşermeler ne durumda 😊😊
Melike3506 _Ebrukaracan06_ teşekkür ederim iyi geçiyor çok şükür aşerme yaşamıyorum pek sanırım tam bilmiyorum 😂
_Ebrukaracan06_ aselinannesi38_ ya maşallah size az kalmış sanırım sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşermeler durumunuz nasıl😊😊
aselinannesi38_ _Ebrukaracan06_ aserme bitti canım ama yalancı sancılar başladı artık yatamıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
_Ebrukaracan06_ babymom2026 30 az kalmış maşallah size yolun çogu bitmiş sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumu nasıl😊😊
_Ebrukaracan06_ semihaozcrk ya nasılda minicik maşallah sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşerme durumu nasıl😊
babymom2026 _Ebrukaracan06_ aşerme yokta ben geceleri belim ağrısı ayak ağrısı oluyor birde karnım büyüdüğü için yatakta dönmekte zorlanıyorum biraz ☺️
_Ebrukaracan06_ Bsraa_emir merak etmeyin annesi gibi güçlü bebeğiniz vardır eminimki biraz yaramazlık yapmak istemiş sadece bebişe saglık olsun inşallah
_Ebrukaracan06_ merveaydiinn bizde bugün 7+0 olduk aramızda 6 gün var daha yolun başındayız sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı veya aşermeler😊😊
_Ebrukaracan06_ beriii47_ maşallah size az kaldı demi haftayı bilmeyince sizler nasılsınız saglıgınız nasıl neler aşeriyorsunyz😊😊
_Ebrukaracan06_ babymom2026 ya dönme çok zordur az kaldı ama ben ilk kızımda yüz üstü yatmayı özlemiştim ayak sorunu içinde 10 15 dk ılık suda bekletebilirsiniz agırlık olunca ve bolca ödem olunca normal oluyor😊😊