_Ebrukaracan06_ ikiprensesannesi___ maşallah size sizinde az kalmış saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah nasılsınız iyimisiniz agrınız varmı😊😊
Es07 _Ebrukaracan06_ sırtım belim çok ağrıyor ağırlaştıkça zorlandı ama bir an önce kavuşmak istiyorum artık Sağlıcakla gelsinler inşallah
ikiprensesannesi___ _Ebrukaracan06_ teşekkür ederim iyiyim çok şükür şuan için ama gün içinde ve akşam saatlerinde ağrılar oluyor tabi 😊sizde durumlar nasıl iyisiniz inşallah
_Ebrukaracan06_ Es07 ya anneliğin zor yanları kavuşunca herşeyi unutacaksınız inşallah miğde yanmanız varmı
_Ebrukaracan06_ mucizem2geliyor maşallah yavaş yavaş 30 olmak üzere sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı yada aşermeler falan😊😊
Es07 _Ebrukaracan06_ çoookkkk Safra kesemde sorun var Her yediğim dokunuyor Sindirim,gaz,mide,şişkinlik sorunlarım İlaç da kullanıyorum işe yaramıyor Sizin nasıl geçiyor ?
_Ebrukaracan06_ Bsraa_emir maşallah yolu çoktan yarılamışsınız sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşermeler ne durumda😊😊
_Ebrukaracan06_ Melike3506 yolu yarıladınız maşallah size sizler nasılsınuz agrınız sızınız varmı aşermeler ne durumda 😊😊
_Ebrukaracan06_ aselinannesi38_ ya maşallah size az kalmış sanırım sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşermeler durumunuz nasıl😊😊