Edanr Smyym aynen oyle ilk bebek olunca insan stres yapiyor ama o sonucu beklemek bile cok buyuk bir stres ama cok sukur bir sorunum cikmadi kafana takmicaksan yaptrma ama icinde kalirsa yaptr cnm
Smyym Edanr ılk kızımda 5 aylıkken kalbınde ciğer de su var dedıler bu yasamaz asla dedıler sancılanıuodum hep acıllere tüm doktrları gezdım hepsı ayni dedı karnında sıvı alıp arastralım dedıler asla dedım o sağlam bebegı bıle ozurlu yapma rıskı var dogumu baslatalım dedıler asla dedım bu dogsada yasmaaz resmen boşuna tasıma dedıler 9 ay yok dedım karnımda ölmeden ben oldurmem dedım gerekırse 9 ay sonra 9 sanıyew yasadınolsun dedım kızım dogdu sapa saglam suan 5 yasında
Smyym Edanr yanı demem o kı ben 4 ay neler yasadım hene de buyuk ultrason gırmedım testlerı yaptrmadım cunku faydası yok bekledım sabırla amenna dedım rabbım ol dedı oldu dua yanı dua doktrlar bısey gordumh en kotusunu soylıyor kusura bakmasın Kimse çok cahıl ınsanlarda doktrlara aldanıp canlara kıyabılıyo oyuzden hıc tasvip etmıyom
nes94 cevrik canım devlette ücretsiz olması lazım bende ücretsiz yaptırdım her ikisini de yaptırdım. Tamam geneli sağlıklı doğuyor çocukların da kötü çıksa tedbir alırsın sen iyi çıkarsa da Allaha daha çok şükredersin yani bence yapılmalı
Smyym Edanr aynen öyle oyuzden çok fazla kurcalamaya greek yok eskıden annelerımız her ay doktrama gıdıyordu hepsı de saglam dogum yapıyolardı eskıden bukadar düşukde yoktu bu kadar hamılew kalmama da yoktu atan tutuyordu 😝😝
Edanr Smyym evet canim dogru soyluyorsun doktorlar acimasiz biraz o yzden direk soyluyrlar herseyin hayirlisini allahm versin saglikli birsekilde bebegimiz kucagimiza almamizi nasip etsin
Burcak61 cevrik ben devlet hastanesine gidiyorum bende ssk lıyım ve ücretsiz yaptılar paralı değil yani devlette her iki testi de yaptırdım
Sdakrbs cevrik bende yaptırmadım canım Allah korusun öyle bi durum olursa aldırmayı düşünmezdim anne karnında tedaviside mümkün değil e yanlış çıkma ihtimalide çok fazla hamileliğimi stresli geçirmek istemedim
Mayasey Smyym eskiden çok fazla ölü doğum yaşanıyordu. İnsanlar korunma yöntemi bilmediği için acımasız yöntemlerle çocuk düşürüyolardı. Ama ne var.. Yaşları çok gençti ve çok çocuk sahibi olduklarından bu zamanki kadar değerli de değildi bebek sahibi olmak
Smyym Edanr benımde 🙈14 de gosterdı kendınj 100 de yız dedı doktrım 16 haftanın bttıgı günde tekmelerı basladı