leyla0101 seyda_0715 yeni olduğundan kese çıkmaz ultrason da kanda da kimin ki çıkmıyor ama yine kan verin diyecek doktur
nnur20 mlkkurt 3.4 gün bekle iğnenin 14 günündeysen iğne etkisi olabilir kiminde etki geç gidiyo diye duydum ve bence direkt 3.4 gün sonra kan ver
mlkkurt nnur20 pazartesi 14günün üstüne 3-4gün olmuş oluyor birde sabah test yaparım tekrar sonra kan vermeye giderim
mlkkurt seyda_0715 inşallah 🤲🏼🥰🥰 içimdeki hissi kelimelerle ifade edemem rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah ♥️♥️
seyda_0715 mlkkurt verdim aşkım çıkmadı daha inşallah benımde vardır ya kasıklarım ağrıyor akıntım kesıldı nolmalmı
mlkkurt seyda_0715 hemen sisteme düşmüyor ben özel hastanede verdim bnmde düşmedi üzülme demicem o yoldan çok geçmiş birisiyim ama içini ferah tut rabbim bir an da nasip ediyor ♥️
Busranur_mnts benbenben46 herkeste olmaz değişebilir tek seferlik kahverengi pembe leke oluyor çoğu zaman bazen de 2 3 gün sürebilir direk kırmızı kan aslında tehlikeli
Busranur_mnts benbenben46 test ysptın mı adete ne kadar var bazen regl de öyle koyu lekeyle sökülüyor