medelas1 tugbaustuntas bende kilodan çok endişeleniyorum ya ama artık son zamanlarda tutamıyorum kendimi bu zamana kadar iyi ilerliyordum ama artık canımın çekintisine karşı koyamıyorum. Neyseki uzun süren şeylere üşeniyorum 😂
tugbaustuntas medelas1 ben hep geceleri yemekten korkuyordum ve bu aya kadar yememistim de ama bugün yedim inşallah yarın bu zamalarda da böyle acıkmam yoksa doğuma kadar bi 10 kilo daha alırım😂😂
nursenasu27 medelas1 tost olur sütle bisküvi yoğurt meyve turşu o an gece canım ne çektiyse öyle söyleyim😅😅
medelas1 nursenasu27 ben de ama elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum kendimi ama aç aç da uyunmuyor🥲😂
Momygueen saricivciv_ ben nerdeyse her gün kahvaltıda ekmek arası yapıp yedim zeytinyağı baharat falan döküp 😋 yine canım çekti oğlum şuan 5 aylık oldu bile 🥲
medelas1 tugbaustuntas inanın bende aynıyım geceleri hiç böyle huylarım yoktu yeni başladı ya bir de genel olarak hep habire canım bişeyler çekiyor😭😭😭 bir an önce zaman geçsin artık daha kilo almadan 😂
medelas1 sidibal bazen sabah acelem varsa kahvaltıdan önce yulaf yiyorum ama akşamları işte canım böyle kilo aldırıcak şeyler çekiyor😅
esdd Bu gece peynir aşerenler cinsiyet ne acaba 😀 14 haftalık hamileyim sabah aksam canım peynir cekıyor birde tuzlu
medelas1 esdd ben kaşar yiyorum, ilk zamanlar böyle puf böreği peynirli şeyler hep çekerdi canım, hala beyaz peynir kaşar canım isteyerek yiyorum. Oğlum olacak inşallah🫶🏻
sidibal medelas1 benim de öyle ama bir şey olmaz sonuçta hamileyiz 😅normalde cips yemem oturup 1 paket yiyorum canım çekince doğru değil ama 🥲
medelas1 Havin49_ poğaçaya bende bayılıyorum yurt dışındayım canım çok fena pastane poğaçası çekmişti bulamadım sonra güzel bir tarif buldum normalde pek beceremiyorum poğaça yapmayı ama o kadar güxel oldu ki 🥲 bazen diyorum beceremese miydim çünkü çok sık yapmaya başladım😅
medelas1 sidibal bende maalesef öyle azıcık yiyince sanki canım daha çok çekiyor ama bol bol yediğimde baya süre idare ediyor😅