medelas1 esdd ben kaşar yiyorum, ilk zamanlar böyle puf böreği peynirli şeyler hep çekerdi canım, hala beyaz peynir kaşar canım isteyerek yiyorum. Oğlum olacak inşallah🫶🏻
medelas1 Havin49_ poğaçaya bende bayılıyorum yurt dışındayım canım çok fena pastane poğaçası çekmişti bulamadım sonra güzel bir tarif buldum normalde pek beceremiyorum poğaça yapmayı ama o kadar güxel oldu ki 🥲 bazen diyorum beceremese miydim çünkü çok sık yapmaya başladım😅
Havin49_ medelas1 ben pastane poğaçacı sevmiyorum mideme dokunuyor malesef sağoslun annemden rica ettim yapıp hastaneye getirdi keşke yakın olsaydı size de verebilseydim
medelas1 sidibal bende maalesef öyle azıcık yiyince sanki canım daha çok çekiyor ama bol bol yediğimde baya süre idare ediyor😅
Momygueen saricivciv_ ben nerdeyse her gün kahvaltıda ekmek arası yapıp yedim zeytinyağı baharat falan döküp 😋 yine canım çekti oğlum şuan 5 aylık oldu bile 🥲
medelas1 ghostty gerçekten öğlen canım kolay kolay bişey çekmiyor kahvaltılığımı azaltıyım öğlene saklayım diyorum genede acıksam bile canım bişe istemiyor napıcam bilmiyorum🥲🤦🏻♀️