annekiz6141 bebisleben şuan kı fiyatta 40 43 50 50 olan da 4. Sezaryen sanırım ya 🙊 kadının biri dün söylüyordu ama yıne zam gelıcekmıs 🤦♀️
bebisleben clementine16 paket şeklinde değildi düzenli gittiğim doktorum vardı doğumu burda yapayım diye karar verince yatış kısmından bilgi aldık görevli anlattı bize fiyat şu ekstralar şu kadar günlük kaldıkça ücret şu kadar gibi ücret ödemesi de doğum bitip hastaneden çıkarken oluyormuş o şekilde
Yazmelegi_ clementine16 evet takibi olduğunuz hastaneden alıyorsunuz. standart paket, gümüş paket, altın paket şeklinde de oluyor yoksa 9 ay boyunca muayene ücreti vs dahil olan paketler de var. Sadece doğum ücreti verdiğin paket te var
Havin49_ bebisleben benim de ilk doğumum devletteydi vajinal zordu bu sezeryan mecburi ikiz olduğu için özeller yapmıyor
annabellee bebisleben özellerde de bebekleri öldürdüler hep o nolcak😏 ve hastanelerin çoğunun para bastırıp adını lekelemesinler diye yayınlatmadığını düşünüyorum.
betul3801 bebisleben Kayseri şehir hastanesinde oldum ilk cocuguma ikinciyede orda olucam şubat sonunda inşallah
mervgk bebisleben valla hamileyim aynı doktoruma gidiyorum yeni yıl normal doğum ücreti 80 bin medipol mega😔😔
Havin49_ bebisleben çünkü küvezleri o kadar geliştik değil ve erken doğum olduğu için risk almıyorlar
htc5858 bebisleben yılbaşından önce normal 25 sezeryan 30 Du bugün kontrole gittim eşime soralım güncel fiyatları dedim ne gerek var sanki çok olsa yapmayacakmıaın özelde, her türlü olucak diye sormadık bakalım, doğumda öğrencez 😂