bebisleben Merhaba kızlar yılbaşında güncel fiyatlar öğrendik benim ki sezeryan-vajinal 40 bin ikiside eşime biraz çok geldi bana da normal geldi piyasayı merak ediyoruz yazın hem fikir olur 💕
bebisleben bebisleben yalnız bir de şöyle bir şey öğrendim normal diye başlayıp olmazsa suni sancı verilip hala olmaz da sezeryana alınırsa 50 bin lira oluyor ücret
Yazmelegi_ bebisleben yılbaşından önce 40 ti yılbaşından sonra 50 yi bulur demislerdi sonra da sormadım doğumda nasıl olsa 40 ta olsa 50 de olsa vercez diye 😁
bebisleben Yazmelegi_ yılbaşında zam gelince diğer zam temmuzda oluyormuş yani bu fiyat geçerli olacak muhtemelen 😂
Gamzekrkc1 Almanyadayım özel hastane mantığı yok her şey bedava. Doğum çantası dahi yapmıyoruz her şeyi karşılıyorlar. Normal doğumda 3gün, sezeryande 5 gün yatış oluyor. Fiyatlara ağzım açık kaldı😢
mucizemizibekliyoruzz Gamzekrkc1 ama sizin doğumunuza ebe giriyor ve o anda kim varsa o giriyor. Burda devlet hastanesinde de öyle. Bizler kendi özel doktorumuzu ebemizi seçiyoruz ona özel para ödüyoruz ve o gün yalnızca onun gelip ilgilenmesini istiyoruz arada baya hizmet farkı var
iyiliktozu Gamzekrkc1 neee 5 gün mü? Bizim burda özel hastanelerde 1 gün yatıyoruz 🥹. 5 gün yatmak ben istemezdim sanırım ama kontrol için de güzelmiş yani.
nasminan bebisleben Diyarbakır memorial 42 bin tl ama memur inidirimi ve ekstra profesöre istediğim için +3 bin tl oluyor yani 38e falan geliyor
annekiz6141 bebisleben sezaryen ve vajınal 40 ise çok çok ıyı bence ben 2022 de 32 ye oldum galıba öyle hatırlıyorum 😅🙊
ecemk94 bebisleben şuana bakınca çok uygun aslında 9 muayene+9kontrol İkili test Yapılan kan ve idrar tahlilleri Şeker testi Nst ler Doğum (1-2 gece yatış ve doğumda yapılacak ekstra işlemler) Bebeğe yapılacak olan tüm muayeneler Emzirme eğitimi 1 diyetisyen görüşmesi(anne için)(her hastane için farklı) Baba için check up(her hastane için farklı) Böyle bir paket 1 kez 70.000₺ ödeyip sonrasında muayenelerde sadece 50₺ devlet katkı payı ödüyoruz
bebisleben clementine16 paket şeklinde değildi düzenli gittiğim doktorum vardı doğumu burda yapayım diye karar verince yatış kısmından bilgi aldık görevli anlattı bize fiyat şu ekstralar şu kadar günlük kaldıkça ücret şu kadar gibi ücret ödemesi de doğum bitip hastaneden çıkarken oluyormuş o şekilde
Yazmelegi_ clementine16 evet takibi olduğunuz hastaneden alıyorsunuz. standart paket, gümüş paket, altın paket şeklinde de oluyor yoksa 9 ay boyunca muayene ücreti vs dahil olan paketler de var. Sadece doğum ücreti verdiğin paket te var