sudeli4 bebisleben Samsun’daki özelleri hep aradım yeni yıl öncesi yani Kasım ayında aldığım Sezeryan doğum fiyatları 125 bindi . Çok ama çok yüksek malesef ki. 50/60/70 deseler Yine okey ama iki katı diyorlar . Ocak sonrası güncelleme olduysa bilmiyorm kaç yaptılar herşey çok pahalı
bebisleben sudeli4 aşşırı pahalı ya gerçekten o ücreti verince sosyal medyada masajlı yardımcılı birkaç gün vaad etseler bari 🤦♀️
ecemk94 bebisleben şuana bakınca çok uygun aslında 9 muayene+9kontrol İkili test Yapılan kan ve idrar tahlilleri Şeker testi Nst ler Doğum (1-2 gece yatış ve doğumda yapılacak ekstra işlemler) Bebeğe yapılacak olan tüm muayeneler Emzirme eğitimi 1 diyetisyen görüşmesi(anne için)(her hastane için farklı) Baba için check up(her hastane için farklı) Böyle bir paket 1 kez 70.000₺ ödeyip sonrasında muayenelerde sadece 50₺ devlet katkı payı ödüyoruz
eloenoebo Benimde anlamadığım sezeryan doğumu doktor yaptırıyor ameliyat sonuçta ama normal doğumu zaten kadın kendi yapıyor bundan niye bu kadar çok para alınıyor
deryaki Sultansultis ben de orada düşünüyorum da bize yarısı nakit yarısı kart olur dediler size ne dediler acaba
sudeli4 bebisleben birde ben Ocak öncesi aldım güncelledilerse bilmiyorm kaç hastaneye sordum gerçekten çok fazla 120 üstü nedir hepsinin arasında 5 10 fiyat farkı var bu gebelikte fakültenin özeline gidiyorum orda çok daha hesaplı
kizmizimavi bebisleben şu anki hastanemde 75 bin, ilk dogum yaptığım doktorumun 70 bin. Bu hastaneler izmirde Dogumdan önce bursaya taşınarsak diye iki hastaneden fiyat aldım, biri 65 bin diğeri 90 bin dedi Sadece doğum bunlar
clementine16 kizmizimavi benim de 8. Ayımda bursaya taşınma ihtimalim var hangi hastanelere sordunuz acaba