yahya2024 brcnbrcn3 sgk dan isteme nasıl oluyor acaba ilk defa duydum . Normalde direk sgk fiyatı bu diyorlar hemen.
iyiliktozu ays_56 doktor dahil fiyat değil mi? Sanırım hastanelerin doktorlarında fiyatlar daha hesaplı oluyor. Benim doktorumun kendi kliniği var. Riskli gebeydim yakın takip gerekti.
ylnydgd bebisleben İstanbul Kozyatağı Acıbadem ile Epidural sezaryen 2025 fiyatı ile anlaştık. Türkiye Sigorta indirimli 143 bin.
ongen bebisleben ben eylülde paket aldım 85 bine o sırada sadece doğum 47 bindi hastanede suan nedir hiç bilemiyorum ama İzmirde fiyatlar ucuk Egepol var orada sadece doğum 96 demişler bu sene içinnn
mervekocogl isimsizuyemi Bizim dış doktor, jimer acıbadem ve medicabille anlaşmalı. Biz Jimeri düşünüyoruz şu an. 180 bini duyduğum hastane medicanaydı
AslanEge iremcansu35 Ayrancılar Özel Medifema hastanesi canım. Ben yılbaşından önce 45.000 liraya fiyat sabitleme yaptırdım
MadameTussauds Gamzekrkc1 Aynen öyle 3 hafta önce sezaryen dogum yaptim Almanyadayim bende 5 kurus para vermedim
asennaa yagiz_didem bu sizin hakkınız. 2024te doğum yaptığımda herhangi bi ücret ödemedim ve hastanem kendisi bilgilendirdi beni bu konuda