iyiliktozu ays_56 Doc. Dr. Songül Alemdaroğlu. Medline 75.5, Acıbadem 85 bin olmus. Hemşirem ayaküstü bilgi verdi yanılmadıysa fiyatlar böyleydi. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
ays_56 iyiliktozu ben doğum yapalı 10 gün oldu Adana medicalpark da yaptım muzaffer şengül de yılın son günü diye 38 verdik şuan 50
yagiz_didem bebisleben malesef çok pahalı ama bı muane 7 bın kusur mecbur kaldık başka hastane ıstemedım doktordan memnunum
damlossss Ben devlete gidiyorum maalesef gücüm yetmediği için doğumu orda yapacağım en son kontrolümde sekreter sigortam olmadığı için doğumda çok para isterler falan dedi devlette sigortasız doğum yapıp bilgisi olan var mı
beyzahemsre oykuulku merhaba bende ataköy medicana da sezeryan olacağım fiyatı yeni mi aldınız acaba bildiğim kadarıyla bu geçen yılın fiyatı zam gelmedi mi acaba siz ne zaman fiyat aldınız
oykuulku beyzahemsre ayın 6 sında kendi dr umdan öğrendim . Kendisi medicana ve memorial bahcelıevler ile anlaşmalı suanda guncel olarak medıcana atakoy 120 dedi memorial ıcınde uzerıne 15 bın fazla söyledi
asennaa yagiz_didem topuk kanı işitme testi vs bunlar zaten ücretsiz oluyor, doğum yaptığınız özel hastanede yenidoğan muayenelerinde ilk 28 gün zaten ücretsiz hizmet veriliyor
aysegulyyt bebisleben ben yılbaşından önce aldım 90.000 di. Şuan 110.000 olmuş🙈 bence eşinize bu rakamları söyleyin 😅
betul3801 bebisleben Kayseri şehir hastanesinde oldum ilk cocuguma ikinciyede orda olucam şubat sonunda inşallah
Ipek0z Glcn19 beş yıl önce oğlumu akademide özkan beyde doğurmuştum çok memnun kalmıştım, depremden sonra mersine taşındı kendisi, o zaman eşime demiştim ki özkan bey dönmezse ikinciyi doğurmam 😅😅 sağ olsun döndü de öyle ikinciye karar verdim 😅😅
mucizemizibekliyoruzz Gamzekrkc1 bu her yerde değişiyor sanırım. Kuzenim düsseldorfta ve o seçemedi ayrıca artık eve de gelmiyorlarmış. Destek alamadı.
mervekocogl isimsizuyemi Bizim dış doktor, jimer acıbadem ve medicabille anlaşmalı. Biz Jimeri düşünüyoruz şu an. 180 bini duyduğum hastane medicanaydı
iyiliktozu ays_56 doktor dahil fiyat değil mi? Sanırım hastanelerin doktorlarında fiyatlar daha hesaplı oluyor. Benim doktorumun kendi kliniği var. Riskli gebeydim yakın takip gerekti.