asennaa yagiz_didem bu sizin hakkınız. 2024te doğum yaptığımda herhangi bi ücret ödemedim ve hastanem kendisi bilgilendirdi beni bu konuda
AslanEge Asekrn Özel Medifema hastanesi Doktorum İlker Gülbaşaran instadan bakabilirsiniz çok güler yüzlü ve bilgili
kizmizimavi Asekrn şu an Ömür Keskin metropol hastanesine gidiyorum. Bir önceki gebeliğimde dogumumu ise Ceysu hanım yaptırmıştı, şu an ekolde
hmerve20 Semao98 kartal acıbadem e gidiyorum. Ocak öncesi verilen fiyat bu. Nasip olursa doğumum bu ay olacak. Net rakam ne olur bilemiyorum. Doğum olduktan sonra bilgi verebilirim. Sizin doğum ne zaman olacak ve nerede düşünüyorsunuz?
Semao98 hmerve20 bende acıbadem şinası canda düşünüyorum doktromun anlaşması orda. 2026 için daha fiyat vermediler banada. Benimde şubat ortasından sonra inşallah biraz daha durursa bebiş şuan daha 32. Hafta bitmek üzere. Dogumdan sonra bilgi verirseniz çok sevinirim gerçekten 🙏
Mapiamapia Anensinkuzusu_35 cok fark var yaaa ne alaka iyice fırsatçılık oldu 20 bin fark nedir sezeryan sanki cok matah birsey
umayala bebisleben eşinize hiç fazla gelmesin inanın çok normal. Biz en son 70-120 bandında fiyatlar aldık düşünün…
hmerve20 Semao98 tabi kii veririm✨️ inşallah hayırlısıyla zamanında doğumumuzu yapalım bebişlerimizi kucağımıza alalım🙏
MerveLeo Gamzekrkc1 hadi ya sezaryende 3 gün sanıyordum. 5 gün çok ya erken çıkarmıyorlar mı acaba biz istesek
Ipek0z Glcn19 beş yıl önce oğlumu akademide özkan beyde doğurmuştum çok memnun kalmıştım, depremden sonra mersine taşındı kendisi, o zaman eşime demiştim ki özkan bey dönmezse ikinciyi doğurmam 😅😅 sağ olsun döndü de öyle ikinciye karar verdim 😅😅
Elzem123 bebisleben Liv Gaziantep’te eylül gibi sorduğumda 50 bin demişlerdi şimdi 2 gün sonra doğumum var sezaryen olacak dün fiyatı sordum 86 bin yapmışlar. Eşimin kurum anlaşması var 50 bine düşüyor.
Alparslanmomm Pendik yüzyıl hastanesi 2026 güncel fiyatı 20.hafta paketi 62 bin Hafta paketi 56bin Op.Dr sadece vajinal ya da sezeryan doğum 43.500 Doç.Dr sadece vajinal ya da sezeryan doğum 61.500