nononomolfix keleebeeekkk avox var yapsam çıkarmı bilmiyor dört günvar sabredim gğnümün geçmesini bekliyim diyorum kararsızım ama şuna kafamda deli sorular🙁🥲😅
keleebeeekkk nononomolfix erken öğrenmek çok stres yaptırıyor ama yapsan silikte olsa çıkar bütün arkadaşlarım öyle öğrendi 4 5gün öncesinden şuan bile yapsan gözükür ben akşam 1saatlil idrarla yapmıştım
keleebeeekkk nononomolfix umarım vardırrrr ama olunca da stres devam ediyorr sağlıklı mı diye düşünmekte çok yoruyor olmuyor hissiyatı da çok yoruyor hepsi yorucu
nononomolfix keleebeeekkk bitmiyor bitmiyo ay olsada bi sevinsem sadece bir kere silik çizgi gördü o da boştu
keleebeeekkk nononomolfix evet pozitif olmasıda yetmiyor sağlıklıda olmalı kalp atışı görene kadar öldüm öldüm dirildim resmen
mrvgrbz nononomolfix ilk kullanımda ikiz gebeyim, çoklu gebelik yaptığını bilmiyordum açıkçası tam olarak bilseydim kullanmazdım yada doktor kontrolünde kullanırdım
mrvgrbz nononomolfix br kızım var 5 yaşında, ikizin güzelliği de vardır tabi ama birden 3 çocuk annesi olmak beni korkutuyordu
elf006 nononomolfix inşallah bi sonraki ay güzel haber alırız moralini bozma ben internette baktım klomen kullanılan aydan sora adet görüp bi sonraki ay hamile kalanlar oluomus