nononomolfix keleebeeekkk çekildim filmim normal hiçbir sıkıntım yok ilk kullanım tekrar kullanıcam galiba 🙁
elf006 bn rahim film çekindim tüpler açık dedi doktor klomen yazdılar adetin 5. gün başla dedi 5 gün kullan gel dedi 2 bucuk yıllık evliyim hala bebeğim olmuyor klomen kullananlar bilgi verebilir mi yan etkisi var mı bide yumurtaları mı geliştircek?
nononomolfix elf006 canım resmen aynı durumdayız rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah tek sefere hamile kalırsın
nononomolfix elf006 yan etkileri var ama bende çok şükür sadece birazcık sivilcelenme bide yumurta hareketliliği yaptı batma falan yaptı bende yerleşme falan sanıp ümitlendim. Onuda araştırdım yapıyormuş bunu
elf006 nononomolfix inşallah bi sonraki ay güzel haber alırız moralini bozma ben internette baktım klomen kullanılan aydan sora adet görüp bi sonraki ay hamile kalanlar oluomus
Aysenur22- nononomolfix bende bu ay kullandım bende çikolata kisti ve polikistik over var klomenden sonra GonalF 75 verdi gittim dedi biri çatlamış biri çatlatmamis iki kere yumurtalama olmuş çatlama iğnesi yaptı bat16 su 2 yıldır bekliyorum dua edin inşallah tutmuştur😔
nononomolfix Aysenur22- inşallah canım allah yüzünü güldürür çok yıpranıyor insan hepimize her isteyene kolaylıkla nasip etsin 🌸
elf006 nononomolfix anladım bn bugün yeni başladım bes gün kullancam işte daha yan etki görmedim ama haksizlik fln yapıomuş sanırım
keleebeeekkk nononomolfix hee daha ilk denemeyse dur bakalım bende de ilkte olmadı ikincide oldu sağlıksız oldı sonra kendiliğinden oldu sen daha başındasın bakalımm
nononomolfix elf006 ben hiç farketmedim canım iyi düşün iyi olsun rahatsız edici yan etkileri olsa vermezlerde bir sürü kullanan var iyi sonuç alan var inşallah iyi sonuç alırsın
tirinitii nononomolfix benim de bat14. 29 aralıkta iğne vurduk ama dünden beri lekelenmem var kesin adet olucam bu 2. Klomen kullanışımdı. Sanırım bu tedavilerde 3-4 kez olunca olumlu sonuç elde edilebiliyormuş. Zaten bu ay hiç hevesim yoktu ya
mystery94 muradim0201 çatlatma iğneyi ben vuruldum bu ay canım 1500 fiyatı klomen 3 ay kullandım büyüyodu yumurtam çatlamıyody bu ay böyle denedim bakalım inş tutar nononomolfix busrax_