nononomolfix Bat 14 ocak çok heyecanlıyım hiç belirti yok test ne zaman yapsam sizce kızlar elimde avox erken gebelik var kalbim pır pır atıyor üzülcem mi gülce m mii😔😔
muradim0201 nononomolfix nasil kullaniliyor adetin kacinci gunu bilgi verir misiniz lutfen catlatma ignesi kullancakmisiniz
keleebeeekkk nononomolfix ben klomenle ikinci deneme gebe kaldım gelişimi erken duran gebelik oldu bazı doktorlar boş dedi klomenle gebe kalıp düşük yapan çok fazla kişi okudum birde klomen yerine femara kullanmayı daha doğru buluyorum
keleebeeekkk nononomolfix belirti bende de hiç olmadı adet olacak gibiydim ama olmuyodum genelde de böyle oluyormuş
nononomolfix busrax_ boyutu çok önemli değil boyutu büyüyüp hamile kalamayanlarda okudum bakalım ben birde aktarda macun yaptırmıştım azcık onuda içtim bide havuç brokoli falan yedim büyüsün diye
busrax_ nononomolfix geçen ay letu kullandım onda 4 tane yumurta olmuştu ve hepsi büyüktü klomen günde bir defa aldım döngümün 9. Günü 13.3 mm idi en büyük yumurta yarın yine gideceğin inşallah büyümüştür
gmz585 Bende bu ay kullandım bat 11 dün kan verdö negatif çıktı sanırım olmadı ilk defa kullandım klomen 2. Çocuk için
nononomolfix gmz585 bakalım ama bir arkadaşım da kanda negatif testte pozitif çıktı inşallah bu ay olmazsa önünğzdeki aya kalırsın 🌸
nononomolfix muradim0201 âdetin üçüncü veya beşinci günü doktor kontrolünde olması gerekiyor ben beşinci günde başladım günde bir tane kullandım beş gün boyunca sonra tekrar doktora gittim doktor bana çatlatma iğnesi falan vermemişti zaten iki kere doktoru kontrole gidiyorsunuz
muradim0201 nononomolfix igne olmadanda oluyormu igne pahaliymis sanirim maddiyat olarak alamam oyuzden sordum klomeni kendi basima kullanabilirmiyim.diye dusundum ama.
nononomolfix muradim0201 kendi başınıza kullanmayın bence kendiliğinden çatlarsa iğneye gerek yok zaten doktor kontrolü şart bende sağlıkçıyım önermem
mystery94 muradim0201 çatlatma iğneyi ben vuruldum bu ay canım 1500 fiyatı klomen 3 ay kullandım büyüyodu yumurtam çatlamıyody bu ay böyle denedim bakalım inş tutar nononomolfix busrax_
gmz585 Aralıya kullandım 2 yumurta büyüdü kendi çatlar dedi doktor baktık ettik günleri de değerlendirdik ama bugün regl oldum
keleebeeekkk nononomolfix testi neden yapmıyosun ben 5gün öncesinde yapmıştım klomenlr kaldığımda kuruma çizgisi gibi duruyıdy sabah kalkıp bidaha yaptım yine gözüküyodu daha belirgindi ama yine çok silikti varsa adrte 4gün kala çıkıyor bence yumurtlamanı biliyosan zaten 10gün sonra yapabilirisj
nononomolfix keleebeeekkk avox var yapsam çıkarmı bilmiyor dört günvar sabredim gğnümün geçmesini bekliyim diyorum kararsızım ama şuna kafamda deli sorular🙁🥲😅