3kedili2bebekli babyhm0 evet çok kolay oluyor bir süre sonra gercekten hep aynı crvabi vrriyorum bende alisiyor insan 😂
bsrmnts kartanesi___ Hayırlı olsun. Rabb’im hayırlısıyla, kolaylıkla, güzellikle, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Biz daha 17 haftalığız. Cinsiyet belli değil ya.
kartanesi___ bsrmnts Senin de hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla huzurla alın kucağınıza💘17’de daha belli değil mi 😯
AdenvsAren babyhm0 Varlığından haberim bile yoktu avm de gezerken gördüğüm minnacık spor çanta 😬😍 meğerse karnımda 1,2 haftalıkmış o zaman 🫠 şimdide gün sayıyoruz 15 günümüz kaldı tam gününe 🥹🥰
bsrmnts kartanesi___ Amiiin. 15.ve 16.haftada gittik. İkisinde de pozisyonu iyi değildi. Göstermedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz İnşâAllah. Devlete gidiyorum bu arada. Orda biraz geç görüyorlar ya.
susamannesi_ babyhm0 Annem işi bıraktı her gün geliyor sağ olsun her şeyimi yapıyor, hiçbir şey yapmıyorum, amin umarım en kısa zamanda geçecek, Allah kimsenin başına vermesin çok zor 🙏
Zeynepefem bsrmnts ay ben de öyleyim ikinci gebeliğim ama yine de cok heyecanliyim 32. Haftadayiz herşeyini tamamladım ❤️ saglikla gelsinler inşallah
Washingtonxyz nazarsalcan bende doguma son iki hafta kalasi hastane cikisi gibi bir kac birsey alicam hastane cantasi filan aciliyeti olanlari yani hele hayirlisiyla sag salim dogsun geri kalan bir gunde alinir yeterki para olsun😁
ftm1_2 Washingtonxyz bende öyle düşünüyorum öyle yapacağım bezini ıslak mendili falan sipariş ettim zıbın alt üst takım ağız mendili falan hastene çıkışı 30 haftalık olunca alacağım inslah çantamı hazırlar giderim fazlalığa gerek Yok zmanala hepsi alınır
nazarsalcan Washingtonxyz evet orası öyle tabi benim birde 1 yaşında oğlum olduğu için son haftalara birakicam galiba 😅