ftm1_2 2020 de en son doğum yaptım geçen gün eczanede iken ateş ölçer gözüme çarptı onu aldım cinsiyetim belli olsun almaya başlayacağım bebek arabam pusetim örümceğim beşiğim var
Elifinizz5461 babyhm0 Bebişime ilk aldığım şey yazı baskılı zıbın oldu çok tatlıydı görünce dayanamadım aldım ne yapayım 🥰💙
ftm1_2 Washingtonxyz bende öyle düşünüyorum öyle yapacağım bezini ıslak mendili falan sipariş ettim zıbın alt üst takım ağız mendili falan hastene çıkışı 30 haftalık olunca alacağım inslah çantamı hazırlar giderim fazlalığa gerek Yok zmanala hepsi alınır
Quen_14 babyhm0 ay herkeste aynı olmayabilir ama bu biberon bizde meme reddi yaptı chicco aldık hemen ve meme reddinin önüne geçtik
Akkdkxjdndbn babyhm0 otomatik ana kucağı aldık babamla . Park yatak vebebek arabsdını da sonrasında almıştım . Büyük olanlardan başlayıp ucuz olanlar diye devam etmiştim
cigdemyurddas_12 Zeynepefem aa bende bu gördüm almak istedim şimdi alıcam 😊benim 9 haftalık şimdiden bir şeyler almak istiyorum 🌸😊
nazarsalcan Washingtonxyz evet orası öyle tabi benim birde 1 yaşında oğlum olduğu için son haftalara birakicam galiba 😅