babyhm0 susamannesi_ aa benim de ilk gebeliğim öyleydi sadece uzanıyordum sabır lazım bol bol yemek dahi yapamıyordum hazır alıyorduk her gün Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
susamannesi_ babyhm0 Annem işi bıraktı her gün geliyor sağ olsun her şeyimi yapıyor, hiçbir şey yapmıyorum, amin umarım en kısa zamanda geçecek, Allah kimsenin başına vermesin çok zor 🙏
elifayaz112_ fkurtba ben de Fenerbahçeli hastane çıkışı aldım 😅 bi ben böyle bir şey yaptım sanıyordum😅
fkurtba elifayaz112_ ilk hediyesi diye babamızı dinledik ama hastane çıkışını takımlarla ilgili almam beğendiğim çok güzel bir set var onu alacağım 😭🩵
sevacano babyhm0 ben 22haftalikti her şeyini almişdim ilk cinsiyet öğrenince de babasi ilk hediyesini aldi bebişimizin 🥰😅ilk bebek heyecanla bekliyoruz şu an 25haftaliğim bir eksiği yok bezine kadar var 😍
Bezelye1 babyhm0 bir aparatı var cam olan biberonlarda olmuyor plastik olanda var avent antikolik biberon yazarsanız çıkar ondan da alırsanız işiniz kolaylaşır 🌸
bsrmnts Ben müslin örtü almıştım çok tatlı bir renkte. Ama bebek daha ortada yokken almıştım. İyi ki de almışım. 🥰
bsrmnts Zeynepefem Ben de kesinlikle dayanamam. Bazı şeylerini 6-7 haftalıkken almıştım. Şimdi bile alacağım çok şey var ama cinsiyet belli olmadan gerisini almak istemiyorum. Zor sabrediyorum.
Zeynepefem bsrmnts ay ben de öyleyim ikinci gebeliğim ama yine de cok heyecanliyim 32. Haftadayiz herşeyini tamamladım ❤️ saglikla gelsinler inşallah
elifayaz112_ fkurtba benim fazladan hastane çıkışım var ama eşim Fenerbahçeli hastane çıkışı olsun diyince kıramadım iki kızım da gsli dedim bari oğlu FB olsun 😄
bsrmnts meryys Allah’ım sizlere şefaatçi eylesin. Rabb’im hayırlısıyla, tez vakitte sağlıklı bebişler nasip etsin size. ❤
bsrmnts kartanesi___ Benim de ilk gebeliğim. Neyi nasıl yapacağımı, kaç tane alacağımı ben de bilemiyorum. Araştırıyorum da… yine de insan emin olamıyor. Kaç haftalıksınız? Cinsiyet belli mi?
bsrmnts 1Ali Olsun ya. Bence çok iyi yapmışsın. İlerde giyer İnşâAllah. Çabuk büyüyorlar zaten. Heveslenip alman bile çok tatlı.
kartanesi___ bsrmnts Ben de epey araştırdım fazla veya eksik bir şey aldığımı düşünmüyorum. 33+1 olduk bebeğimiz kız😍💓senin?
bsrmnts kartanesi___ Hayırlı olsun. Rabb’im hayırlısıyla, kolaylıkla, güzellikle, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Biz daha 17 haftalığız. Cinsiyet belli değil ya.