ogrenenanne ikizlerimibeklerken95 don her türlü alınıcak asıl ihtiyacı zaten o sonra da alınabilir 😬😬
jalepone babyhm0 ilk başucu oyuncağı aldım daha da bir şey almadım zaten 26 haftalık olduk öyle bir başlayamadık ya 😂 ayın 15 ini bekliyorum maaşımız yatsın ne bulursam alcam 😂
elifayaz112_ fkurtba ben de Fenerbahçeli hastane çıkışı aldım 😅 bi ben böyle bir şey yaptım sanıyordum😅
erikarpuz babyhm0 2 buçuk sene önce ilk kez hamile kaldıgımda 6. haftadayken eşimle ebebekten tavşanlı bi zıbın almıştık evimize giren ilk bebek eşyasıydı şu an oğlum giyiyor hatta daha bugün giydirdim onu 🥹
1Ali Ay ne alaka mesela çocuk şuan bunu 2 yaşından önce takamaz😂hamile olduğumu öğrendikten sonra bim’de görmüştüm çok hoşuma gitmişti 🤓 ne kadar komikmiş halbuki o zaman ama o heyecanla işte 😌
bsrmnts 1Ali Olsun ya. Bence çok iyi yapmışsın. İlerde giyer İnşâAllah. Çabuk büyüyorlar zaten. Heveslenip alman bile çok tatlı.
3kedili2bebekli babyhm0 evet çok kolay oluyor bir süre sonra gercekten hep aynı crvabi vrriyorum bende alisiyor insan 😂