bsrelif Benimde karardı ama hiç hassasiyetim yok şu anda. Genelde balensiz südyen kullanıyorum evde hiç kullanmıyorum bile belki onunda etkisi vardır.
kaplanseren _efinah08 😔 Haklısınız, yapsam iyi olacak. Belki biraz ılık suyla ovalayarak deneyebilirim. Teşekkür ederim 🙏
Bububu kaplanseren gebeliğin erken dönemlerinde göğüsle pek oynamamak gerekir erken doğum riskini arttırıyor
Es07 kaplanseren Canım kararması tamamen hormonlardan Bebeğin emmesi için hazırlık ucu ve pütürcükler Masaj önermiyor ebe doğumdan önce Sütyen de önermiyor mümkünse Allah’ın mucizesi gerçekten emzirme 🤱🏻
borulcem kaplanseren tahin yağı Hindistan cevizi yağı zeytin yağı ve bulduysam sürdüm ben biraz gecikmiştim siz gecikmeyin
Moz kaplanseren boynum memem full koltuk altım ve meme ucu çevresi karardı hatta göbeğim…umarım geçer
kaplanseren Moz evet benim koltukaltı da kararmış, en çok ona dikkat ederdim valla yazın ne ter olurdu ne kısa bişey giyince siyahlık olurdu. Vücut çok değişti bazen üzülür gibi oluyorum ama napalım 🥲
Mrsakar Geçiyor merak etmeyin 😅 benimde oğlum 6 yaşına girecek , kızıma 7 aylık hamileyim bende dün akşam duştan çıkınca dedim eşime baksana ne çirkin olmuşlar diye ahahahah 😂 rengi açılıyor , ucu küçülüyor emzirmeyi bırakınca 🫣
kaplanseren Mrsakar 😂😂😂😂😂 ay ben her türlü tuhaflıkta eşime koşuyorum göbek deliğim bazen yoga yapan heykellerin ağzı gibi oluyor, bak diyorum neye benzemiş. Aynı şekilde tüm kararmalarımda “gel bak sana bişey göstercem önceden böyle miydi doğru söyle” diyorum o da gülüyor boşver artık sen annesin yapcak bişey yok diyor 😅 bi doğsun da bakıma alcam kendimi 😅
fundayagmur Göğüs ucum yok ve karardı bu 2. Hamileliğim ilk hamileliğimde de olmuştu belirli bir süre sonra açıldı rengi şimdi tekrar hamilelikle karardı ama ucum yine yok
Havin49_ kaplanseren benim değişmedi bende kara memeden nefret ederdim başına geldi belki de üst üste hamile kaldım diye de olabilir
kaplanseren Havin49_ gerçekten Allah günah yazmasın ama ben de nefret ederdim yengemler teyzemler bebeklerini emzirdiğinde görürdüm çok itici korkunç gelirdi koca koca meme başları koyu kahverengi halkalı göğüsler. Aynısını yaşıyorum, artık her şeyi normal karşılıyorum napayım🙂 Uzun bir süre böyle gider herhalde benim de göğüsler bebek doğsun bir yaşına girmeden tekrar hamile kalmak istiyorum çünkü alışsam iyi olcak 🥲
kaplanseren Havin49_ doğru ama ben artık 34 yaşıma gireceğim bedensel olarak çocuk şansım giderek düşebilir bu yaşlardan sonra biraz geç evlendik,kalabalık aile seviyoruz 3te sabitleyeceğiz inş 😅
kaplanseren Havin49_ ikizlerin durumu iyi mi bu arada, artık hep berabersiniz 🙂temponuz yoğundur Allah güç kuvvet versin
Havin49_ kaplanseren evet berbaeriz canım çok şükğr bebeğimiz çok gazlı baya ağlıyor o zorluyor ama inşallah geçer
Havin49_ kaplanseren Aynn öyle de benim kaynanam gibi biri insanın başında olunca çocuğuyla bile uğraşası gelmiyor bian önce gitseler bende rahat etsem