Havin49_ kaplanseren Aynn öyle de benim kaynanam gibi biri insanın başında olunca çocuğuyla bile uğraşası gelmiyor bian önce gitseler bende rahat etsem
eylusko 2bebisannesyim ben bunu ilk defa duyuyorum ama bence doğru. İlk gebeligim kızdı kararmadi pembeydi😅😅 şimdi erkek cok koyulasti..
2bebisannesyim eylusko benim oğlumda karardı şimdi Pembe 11 haftaligim ama bakalım cinsiyet ne olacak
eylusko 2bebisannesyim dur hemen kararmaz biraz beklemede kalalım.ama o zamana cinsiyeti öğrenirsin zaten 😅😅
2bebisannesyim eylusko 😅😅🤣aynn bi oglum var bi kızım olsun çok istiyorum tabi hayırlısı öncelik sağlıklı olması
Fatmanur_0416 kaplanseren benim de öyleydi bide beyaz tenliyim simsiyah olmuş etrafı hep çatlaklarla dolmuş onlar da kararmış çok kötü bir görüntü oluşmuş inşallah geçer ya
annekiz6141 kaplanseren benım ucu hıc yoktu kızım 8 gün yoğun bakımda kaldı sagımla ucu da çıktı sımdı ıkıncı gebelık oyle uçları var kı bıde sımsıyah olmuş 😄 kızımda tam hatırlayamıyorum 3 sene gectı bende garıpsedım 😅 ama duzelıyor 🥰