Aycicegim hanega sağlık Bakanlığı 35 yaş üstü, iki aşılama şartı, başarısız denemeler sonucunda izin veriyor. Ama bunu çoğu doktor insiyatif gösteriyor
Aycicegim ilkiminannesi her hastanın protokol farklı olabiliyor canım normal. Transferden 5 gün önce Progestan fitil iğneye başlıyorsun zaten 6.gün transfer oluyor genelde bende Estrofem çok alıyorum 222 şeklinde transferden sonra kan sulandırıcı iğneye geçiyorsun
ilkiminannesi Aycicegim evet canım farklı biliyorum ama bugün itibari ile ilaçlar bana baya yoğun geldi ama sonu güzel olsun da alışıyor insan düzene sokunca
buse76 hanega 23 yaşındayım ilk denemede hamile kaldım tek konuşmuştuk doktorla ama işlem odasında ben rica ettim kırmadı doktor da
Aycicegim ilkiminannesi çok fazla ilaç alıyoruz maalesef Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Benim birde ilaç bulmada sıkıntı çekiyorum Estrofem rahat bulabiliyor musun acaba hangi il
ilkiminannesi Aycicegim evet evet şükür ki buluyorum yaaaa Kıbrıs da evime çok yakın eczane de var benim durumu da biliyor sorun yaşamazsın hep geliyor dedi
ilkiminannesi Aycicegim silinince gelen minik nokta nokta lekelenmem geldi hemen yazdım hemşireme sana da sormak istiyorum sende oldu mu acaba dün sabah öğle akşam 2 şer fitil mi zorladı ? Aksilik çıksın istemiyorum içimin rahatlaması lazım
Aycicegim ilkiminannesi merhaba canım şuana kadar lekenmem yok ama felaket bel kasık ağrım oluyor. Tırnakların uzunsa eğer ondan da olabilir lekelenme koyu kırmızıya dönerse sorun oluyor genelde bugün kaçıncı günündeydin
ulsmm Geçen sene tam da sizinle aynı gün, 30 aralık 2024 saat 15:30da transfer oldum çok şükür ki oğlum şuan yanımda uyuyor🧿 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız gönlünüzü ferah tutun ❤️ hayırlı olsun
Aycicegim ulsmm maşallah ne güzel 🥰 Allhım sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah Rabbim size bağışlasın❤️Ayrıca çok teşekkür ederim aminn inşallah,,,doğum tarihiniz nedir acaba merak ettim 🫶🏻
ilkiminannesi Aycicegim çok da uzun değil ama tırnağım normal uzun yani bilmiyorum bana göre 😀regl döngümün 15. Günü dün başladım fitile işte
Aycicegim ilkiminannesi he ben sizi transfer oldunuz sanıyorum pardon 😄 bilemedim ki bendim adet bittikten sonra olmamıştı öyle lekenme zaten yumurtlama da olmuyoruz ilaçlar baskılıyor
Aycicegim ilkiminannesi evet makyaj parfüm deodorant vs yasak embriyolar kötü etkileniyormuş laboratuvarda çalışanlarda yapmıyor doktor embriyolog vs.
ilkiminannesi Aycicegim bende 21 ine kadın doğuma randevu aldım sabah kan vermek için 😀daha transfer olmadım ama
ilkiminannesi Aycicegim fitil kaynaklı olmuştur bence ama yinede kontrol verince tedirgin oldum ya iptal olmasın
ilkiminannesi Aycicegim alttan kanama alanına rahime bakılır bence kan alınmaz bence ama gelmiyor artık bakalım