yildiz93 serenss bence verin hcg hormonu önce kanda yükselir sonra idrarda yani eğer idrar testi pozitif çıkıyorsa kan testinde de pozitif çıkıyor olması lazım hem daha güvenilir
serenss yildiz93 ya iki günde bir kan ver muhabbetini sevmiyorum o yüzden beklemek istedim ama neyse vereyim
yildiz93 serenss ama gebeliğin sağlıklı ilerlediğini o şekilde öğreniyoruz ultrasona kadar tabiki karar sizin 😊
Elfksogl serenss canım hayırlı olsun takip ettiğim kadarı ile 10 da çok silik 11 dpo daha net çizgi çıktı değil mi 9 dpo da yaptın mı peki ?
serenss 1oglanannesi evet ikincisi daha belirgin çıktı ama Awox daha hassas ölçüyor aslında yani yukardaki
serenss Elfksogl 9 dpo akşam yaptım hiç çıkmadı. 10 dpo o kadar silik ki elimde oynattıkça gördüm göz yanılması mı dedim. Bugün baya gördüm artık dpo 11 de
Elfksogl serenss anladım çooook tebrikler inşallah güzel bir hediye olur ikiniz içinde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏
hatayyy serenss gebe gözüküyorsun canım kan testiyle netleştir bence hatta hemen folik asite başla ☺☺
plnkrc serenss bence de var kanla netleşir awox beni hiç yanıltmadı olmayınca silik bile çıkmıyor olunca da kendini belli ediyor 🧿