serenss Kızlar dün sadece gözle görünen bi gölge vardı bugün tekrar yaptım fotoğrafta da görünüyor. Adetime 4 gün var. Böyle çıkan oldu mu hiç ?
gamzee7 serenss ayy bende gördüm bence varrr kaç dk da çıktı ben 2 gün kala bundan bi tık daha koyu ve pembe bir çizgi ile öğrendim kan verdim 12 çıktı
Hurricane serenss sanki bi gölge var gobi regl günü deneyin bence en net o zaman çıkar. Belki çok yenidir.
annekiz6141 serenss bende böyle öğrendim ama ben 2 gün gecıkmıstım 🙊 sızde bekleyın bence daha net sonuç alırsınız 🌸
serenss annekiz6141 evet evet hemen kan vermeyeceğim ama yarın da doğum günüm eşime söylemek istiyordum 😌
Bir1kelebek serenss merak ettim var mı diye seni görğyodum canım teheccüte kalkmıştık dua etmek için senin postundu🫠
Hurricane serenss benimki de böyleydi, hatta daha da görünmüyordu kan verdim bende. Benim reglim geçiyor ama, 6 gündür regl olmadım. Siz de ya regli bekleyin ya da regl günü kan verin, kesinleşsin. Gönlünüze göre olsun her şey ♥️
yildiz93 serenss eğer yalancı pozitifse hem size hem eşinize hayal kırıklığı olur eğer imkanınız varsa acilde yada özel hastanede kan testi yaptırın isterseni daha kesin olur. Ben reglime 6 gün kala kan testiyle pozitif olduğunu öğrenmiştim, gebelik varsa sizde de çıkacaktır inşallah 🙏🏼
yildiz93 serenss bence verin hcg hormonu önce kanda yükselir sonra idrarda yani eğer idrar testi pozitif çıkıyorsa kan testinde de pozitif çıkıyor olması lazım hem daha güvenilir
nehiraras serenss evet gölge var geç döllenme muhtemelen inşallah da öyledir bende bikaç gün sonra tekrarla kpyulaşır