Ben ilk gebeliğimde 40+1 de ben bugün doguracagim diyerek hastaneye gittim. Eşim kolay mı dedi ben suni sancı hakkında kötü bir şey duymamıştım. Suyumun azaldığını soylediler. bana serum verdiler İlk yattigimdan 5 saat sonra doğurdum ama asıl ağrı çektiğim kısım bir saatlik kisimdi ve bu bir saatin 25 dakikası suyun altında ve rahattım devlet hastanesiydi ama duşta sırtıma su tuttum sıfır sancı böyle bir şey yok hatta beni 15 dakika sonra çıkaracaklardi biraz daha durayım diye rica ettim. Onlarda kırmadı sagolsunlar bir anda acilmam 8 santim dediler su kesesini patlattılar korkma vs dediler anlattılar. Sonra ameliyathaneye girdim ama malesef 8 cm açılmamış sanırım doktor bu nasıl 8 cm dedi birine. Üç kez ıkındım benim sancım durdu biraz bekledik sancı olmayınca biri karnıma nazikçe ittirdi rahatsız olmadım hiç bebek çıktı ve bir rahatlama hissi oldu size anlatamam. Açılmayı iyi hesaplayamadiklarindan dikişin fazlaydı. o biraz sorun oldu. doğumdan korkmuyorum 2. Ye hamileyim sadece doğum sonrası dikişin olmasa hayırlısıyla inşallah diye dua edebilirim. Bebeğim bir süre ıkınma hissi gelmedi bekledik diye su yutmuş onu rahatlatıp 1 saat sonra yanıma getirdiler o arada ben de yemek verdiler yedim odama geçtim. Bebeğim de hemen arkamdan geldi :)