321duru123 Nealakayahu bende 3 gun önce 40 +2 de suni sanciyla doğurdum ne bir su ne bir açılma kanala dahi girmemişti çok şükür oldu bitti
Nealakayahu 321duru123 aynen benimde kanala girmemişti bile sadece suyum geldi çok şükür bitti ama bizde bittik be 🥹
Leylalarr 321duru123 ay bana da anlatın detaylıca lütfen 40+1 oldum bugün asla belirtim yok Bebek kanalda değil 🥹 umut olsun benim icin
Leylalarr Nealakayahu olsun sağlıkla aldınız kucağıniza darısı bana olsun bu stres öldürdü beni , suni nasıl peki doğum hikayeniz nasildin🥹
321duru123 Leylalarr ay canım hiç takılma çok güzel bir doğum oldu suni sanci ve Rahim ağzını yumuşatmak için ilaç verdiler toplasan 2 saate oldu bitti oysaki tek bir şikayetim yoktu hiç kasma kendini Rabbım sana kolaylıkla nasip etsin insaAllah
Leylalarr 321duru123 ilk doğum muydu canım Allah bana da kolayca nasip etsin , suni için o kadar korkuttular ki ister istemez on yargim oluştu :(
foodeng34 Mervezzz inşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi. Benim de çarşamba sabaha kadar sancım başlamazsa suni sancı ile başlatacaklar. Bebeğim çok kilo almış
Mervezzz foodeng34 Allah razı olsun hamdolsun bebeğimi aldım. Rabbım sizlerde çok kolaylık nasip etsin
2cock Nealakayahu 40+4 dogum yaptim hastaneye yakinsa gunluk takip yapiliorsa korkma bence eger vajinal dogm istiorsan illaki ama hersydn once saglikli olmasi gerisi onemli degl
HayalD Mervezzz evet sadece Sünni sancıyla oldu hiç ağrım yoktu girdiğimde suyu bir tık azalmış zamanı da gelmiş istersen yatışını yapalım dedi eltimle dogumumuz yakındı benim günüm öndeydi zaten ama ilk ben doğurmak istedim .D