Meridaily yurdgul benim de muayene perşembe günü bu sefer ekstra heyecan var nst için. kuzum aslında sezeryan var aklımda normal doğum için ne durumdayım onu da hiç bilmiyorum
yurdgul Meridaily sağlıcakla gelsinlerde inşallah doğum şekli farketmiyor. Evet nst ayrı bir heyecan kalp atışını duymak çok güzel ☺️
Meridaily yurdgul evet kuzum kesinlikle 🥹 sağlıcakla gelsinler de 🤲 ayy daha bir heyecanlandım🥹 nst öncesi çikolata falan yiyeyim mi? Konu açmıştım kimi yiyebilirsin kimi yeme yarı tok git falan yazmış
yurdgul Meridaily ben çikolata yemiştim canım. Baya heyecanlıydı kalp atışı. Bir şeyler atıştır yinede öyle git. Çok hareketli olmasıda iyi değil, hareketsiz olmasıda.
penbe_karisi Nilaypinar benimde Şubat’ın 20 Şi inşallah ben Şubat’tin başında temizlik yapmayı düşünüyorum 🥹
penbe_karisi Semao98 bende 32 hafta oldum 🥹 ayy zamanında sağlıkla gelsinler inşallah bence biran önce yavaş yavaş yap canım 🥹
penbe_karisi Sedoss10 🥹🥹kizz gün geçtikçe i ağırlasiyiruzzz zor olur ben pert oldum 🥹dün yorgunluktan erken uyudum
Sedoss10 penbe_karisi ay evet ya ben de misafir ağırlayınca ağırlaştığımı farkettim ve sondu artık dedim🤭
penbe_karisi Meridaily ayy bugün birkaç ütü kaldii onları yapsam hemen çantayı hazirlicam ev temizliğide Şubat’ın başı inşallah 🥹
penbe_karisi vanilya_kokusu_ yok kizz ikinci 🥹🥹🥹 dün rüyada görünce ekstra korku heyecan sardı yetismicek diye agrilarimda baya arttı
vanilya_kokusu_ penbe_karisi benimde ikinci heyecan çok var ya bende de🥹 ilk çocuğun cinsiyeti nedir senin benim iki kızım oluyor 😂
penbe_karisi asil15 😁😁😁heyecanlan kizzz benim 2 sepet ütum kaldı🤣🤣 ay coo zor yaa dün yorgunluktan erkenden uyudum
asil15 penbe_karisi askim sabah sabah bende yıkadım ya kız minnacık ya Allahdan bugün 20 derece bol güneşli astım güzelce kurusun diye