penbe_karisi yurdgul aiiy çok heyecanlı gün alamayan bir ben kaldım 🥹 inşallah gittiğimde gün verir ya 🥹
yurdgul penbe_karisi dolabımız geldi bugün içi silindi. Kıyafetlerin etiketleri kesildi. Beyazları attım makineye sıra renklilerde. Yarına kurursa ütüleme kalır. Çanta hazırlama kalır. Çok şükür her şey yolunda gidiyor. Benim 7 Şubat dedi ama haftasonuna geliyor. Pazartesi olsun diyecem 9 şubata gün alacağım. Sağlıkla gelsinler inşallah ya bir heyecan sardı beni 😂 bugün zaten rüyamda gördüm doğum yapmışım emzirmeye çalışıyorum duş aldırıyorum. Off az kaldı 😅
penbe_karisi kartanesi___ hahaha yaaa 🤣😁valla benim son utulerim kaldı onlarida halledersem hemen çantamı hazirlicam çünkü artık agirlasiyirum git gide baya zor oluyor
kartanesi___ penbe_karisi Evet aşko ben dün ev işleriyle uğraştım akşam da bel ağrısından kıvranıyordum çok kötüydü o yüzden çantayı hazırlayamadım ama benim çanta hazırlamam 10 dakikamı almaz çünkü her şey yıkandı ütülendi sadece hurçlara koyup valize yerleştirmesi kaldı o yüzden de biraz rahatım😂bakalım bugün okuldan eve gidince dermanım kalırsa yapıp sana haber vereceğim 🤣🤣
kartanesi___ penbe_karisi çoookkk😭bir de bende bir haftadır falan şey başladı sabahları uyanıyorum parmaklarım çok ağrıyor semsert olmuş oluyorlar ve avucumu kapatırken çok zorlanıyorum biraz aç kapa yapıyorum kendine geliyor sende de var mı bu
penbe_karisi kartanesi___ evet ödem o 🥹🥹🥹 yaa o benim için sıkıntı değil de bel çok sıkıntı yaa durduk yere tutuluyor çok zorlaştı 🥹🥹
kartanesi___ penbe_karisi evet bel daha sıkıntılı 😭o gün çok ayakta durup yorulduysam daha da ağrıyor😭
hilal858_ penbe_karisi 34+0 haftalığız 42 gün kaldı ama gününü beklemez diye düşünüyoruz..dün park beşiğini kurduk, anneyanı ile anakucağı, çanta kargoda inşallah bu hafta teslim eserde hastaneye gidecekleri hazırlarım böyle yarım kaldıkça stres oluo😅
vanilya_kokusu_ penbe_karisi benimde ikinci heyecan çok var ya bende de🥹 ilk çocuğun cinsiyeti nedir senin benim iki kızım oluyor 😂
zehrakrdg penbe_karisi bizim de son 50 gün dün bebeğimin kıyafetlerini hazırladım ama kendimi doğuma hazır hissetmiyorum 🫠
kartanesi___ penbe_karisi Hiç deme ya valla bakalım ben 16 şubata gün isteyeceğim büyük ihtimalle 🫠14 şubat sevgililer günü olmasaydı o güne isterdim
penbe_karisi kartanesi___ bende 20 subattt hadi bakalimm inşallah istediğimiz tarihi verirr aramızda 4 gün olur 🥹🥹🥹
asil15 penbe_karisi askim sabah sabah bende yıkadım ya kız minnacık ya Allahdan bugün 20 derece bol güneşli astım güzelce kurusun diye