daisy__ kurkmantosuzmadonna daha 15 16 aylık babası özel yerlerin gibi bişey öğretti arada senin totonu cicigini yerim diyorum eliyle tutup ııııı diyor😂
hd_d kurkmantosuzmadonna benim daha bebisim yok ama baska bi bebegi severken balım diye seviyorum askm diyorum e bide böyle bacakları kilo alınca parca parca duruyor ya poğaça ya diyorum🤣🤣
kurkmantosuzmadonna ErsBegAs ay benim annem öyle seviyor. Anne öyle deme diyorum. O da daha küçük anlamıyor az büyüsün demem diyor shshsh 😂
ela1128 kurkmantosuzmadonna ayy çok var bebeğim diyorum bitanem canım oğlum balım diyorum şebekim diyorum
annekiz6141 ErsBegAs bişey olmaz ya 😄😄😄🤣 kızım yabancı kimseye asla yanasmaz biri öpmeye kalksın hattı cirliyor hemen vuruyor 😄😄
ErsBegAs annekiz6141 kdjfjd olsun yine de önlem önemli.. sadece yabancıdan gelmiyor maalesef kötü tecrübeler 🥲
annekiz6141 ErsBegAs tabiki de öyle ama dedım gibi aklı kesiyor problem olacağını düşünmüyorum ya 🥰 ne oluyorsa saniyesinde oluyor maalesef ki göz önünden ayirmamak şart devir kötü evet 🥺
1kelebek1bebek kurkmantosuzmadonna Ben kendimi kaybediyorum ya severken. Çoğu kelimem anlamsız, kendi uydurduğum, anlık çıkan şeyler ahaahsh Sevgi dilimi benden başkası anlayamaz yani 😂😂😂
Ballkusum_33 kurkmantosuzmadonna kurban olduğum, annesinin gülü balı aşkı derim. Hitap ederken kendimi kaybediyorum 😁😁🤣
kurkmantosuzmadonna Ballkusum_33 ay o kurban olurum ben de çok diyorum. Senin ağzına yüzüne kurban olurum dahası..