annekiz6141 ErsBegAs tabiki de öyle ama dedım gibi aklı kesiyor problem olacağını düşünmüyorum ya 🥰 ne oluyorsa saniyesinde oluyor maalesef ki göz önünden ayirmamak şart devir kötü evet 🥺
kurkmantosuzmadonna Ballkusum_33 ay o kurban olurum ben de çok diyorum. Senin ağzına yüzüne kurban olurum dahası..
Ballkusum_33 kurkmantosuzmadonna Allah hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah evlat candır tarifsiz bir duygu 🤗
kartanesi___ kurkmantosuzmadonna Daha doğmadı ama karnımı severken bebişim her şeyim aşkım diyorum aşkım demek doğru değil ama tutamıyorum kendimi🤣doğduğunda tutarım inşallah
kurkmantosuzmadonna kartanesi___ Ahaha valla ben de aşkım diyorum. Bazen eşim efendim diyor. Diyorum oğluma dedim sana değil. 😂
aselinannesi38_ kurkmantosuzmadonna kızımın masmavi gözleri var mavişim prensesim ömrüm diyorum ama daha cokkkk Carr🤗🤭🤭
bohembircadi kurkmantosuzmadonna Karnimdaki kızçemi değişik değişik birçok şekilde seviyorum fakat en çok ballı lokmam, bal kaymağım, annesinin şekerparesi, minnok kurabikim ve kıpırdak piremsesim diye seviyorum 💗🌸😅
kurkmantosuzmadonna Ballkusum_33 amin amin. İyi insanlar olsunlar iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallah. 🌸