deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna kıymıyorum ama tum gun beni bagirtiyo gercekten canımdan bezdiriyo
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna dötünü yediğim tospaaam diyorum ay çok kibar seviyormuşum ya ben 😂😂😂😂
ErsBegAs kurkmantosuzmadonna Bal küpüsü, kalpli surat, çakır gözlüm, paşşşşaamm, annesinin Aslanı annesinin Parsişkoooosu, cücellik, my bal booyy, sarı kellem, sugar pie, minnakim 😍🧿
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna dimi anne ve çocuk arasında değişik bı bağ var herşeyi soyletiyor insana😂😂😂
Bumah kurkmantosuzmadonna balli oglum diyorum nazlatirken de yerim o gotunu diyorum😀😀 vee bir suru sey daha
daisy__ Hangisini yazıyım ballı böreğim tahinli çöreğim yürüyen sinir paytak penguen kavala kurabiyesi annecim vs vs vs😂😂😂
ErsBegAs annekiz6141 ama amaa 🥹 ben de dayanamayıp anne senin o popişini ıstırır diyorum sonra pedagojik bir aydınlanma geliyor “özel bölgesini söyleme, özel bölgesine atıfta bulunma” diyorum kendi kendime 🤣 kocam dese kızıyorum djsjsn
kurkmantosuzmadonna ErsBegAs ay benim annem öyle seviyor. Anne öyle deme diyorum. O da daha küçük anlamıyor az büyüsün demem diyor shshsh 😂
annekiz6141 ErsBegAs bişey olmaz ya 😄😄😄🤣 kızım yabancı kimseye asla yanasmaz biri öpmeye kalksın hattı cirliyor hemen vuruyor 😄😄