kurkmantosuzmadonna Evet kızlar. Çocuklarınıza seslenirken veya severken nasıl sesleniyorsunuz? Ben en çok ballı lokmam, annesinin bir tanesi diye seslenip seviyorum oğlumu. Daha bir sürü var da yazamadım. Shshsh 🥹🫶🏻
ecemk94 kurkmantosuzmadonna bi anlam içermiyor aslında kendi uydurduğum bişey anlık çıkmıştı 😅😅 ama şimdi araştırdım da Genelde şu anlamlarda kullanılır: • Kısa boylu • Ufak tefek, minyon • Bazen de şakayla karışık sevimli, tombik anlamı taşır. Bilmeden haftalardır çocuğu zorbalamışım 😅😅😅 ben minnoşum gibi bi anlam düşünerek söylüyordum ama 😅😅😅
Sevgiiss kurkmantosuzmadonna annesinin kuzusu, ballı kurabiyem sanırım en çok ikisi 🌸 oğluma hep annesinin kuzusu derdim bebekliğinden beri 3 yaşında hala ben öyle diyince meeee meeee diyor 🤣🤣
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna 1.cocuguma direk ismiyle hitap ediyorum çünkü beni cok sinirlendiriyor 2.cocuguma minnoşum aşkım diyorum 3.boncugum prensesim diyorum 😍
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna ooo neler neler demiyorumki 😂 Kızıma güzel kızım ya da minik prensesim diyorum oğlumada toparlağım diyorum 🥰
annekiz6141 kurkmantosuzmadonna ben kizima götünü yerim senin derim genelde 😄😄😄🤣🤣🤣🤣🤣 oda gülup anne gotumu ye diye geliyor shshshhshs
ErsBegAs annekiz6141 ama amaa 🥹 ben de dayanamayıp anne senin o popişini ıstırır diyorum sonra pedagojik bir aydınlanma geliyor “özel bölgesini söyleme, özel bölgesine atıfta bulunma” diyorum kendi kendime 🤣 kocam dese kızıyorum djsjsn