Sevo36 Kahyaasena benim kız olacak Ocak sonu şubat başları gibi doğum etrafımdaki arkadaşlarımda hep kıza hamile kadı 🩷bence kız çoğunluk galiba
yvzslmvekrdsi Sevo36 inşallah benimde kızım olur.. ya tabiki en önemlisi sağlıklı olmaları ama bi oğlum var değişik bir cinsiyet iyi olur inşallah.. hayırlı evlat olsunlar..
gamze6p @Kahyaasena her ikisi de bu sene eşit bence 💙💖 ilk başta kız senesi gibi duruyordu benden kızım olacak kesin dedim oğlum olacağını öğrendim 😌😅
Sevo36 yvzslmvekrdsi inşallah Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin herkese 🩷 kızı olan erkek erkeği olan kız istıyor işte benimkide daha doğmadan erkek te yapalım dur bi bu cıksın belki istemicen sonra 😅
ikincianneolmayolundaa Kahyaasena kızım olcak subat ortalari nasipse Çevremde de 5 6 kişi kız bebise hamile
Aykerny Sibelakta kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz 🥲 ben 10+3 üm temmuzda doğum Allah nasip ederse en erken ne zaman öğreniliyor
huliss llFatma Doktor henüz bir şey söylemedi ama hesapladığım kadarıyla benimki de öyle gözüküyor. Siz şu an kaç haftalıksınız?