btl194 Kahyaasena Ocak sonu mi niğim geliyor prenses bekliyorum 3 haftadan düştü şükür sağlıkla kavusalim inşallahh🤲🏻
parla_03 Kahyaasena 3 arkadasımın da kızı olacak bende esimde kız olsun istiyoruz ama ruyamda erkek gordum herseyden onemlisi saglık tabi ama bu sene kız senesi diyorlar
Masal30 Kahyaasena benim dokuz aylık kızım var şuan hamileyim ama daha kız mı erkek mi belli değil öncelikle tabi sağlıkla gelsin de erkek olsun isteriz ve son inşallah
zeyno38552_ Kahyaasena aç önce doktordan geldim oğlum olacağını öğrendim hep içime doğuyordu ve sürekli rüyamda erkek olacağnı görüyordum hislerim beni yanıltmadı Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Aykerny Sibelakta kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz 🥲 ben 10+3 üm temmuzda doğum Allah nasip ederse en erken ne zaman öğreniliyor
yvzslmvekrdsi Aykerny benimde temmuzda inşallah.. 13+6 olduk an itibariyle. 12.haftada gitmiştim en son kontrole net bişey söylenmez şimdi ddi bidaha ki kontrol 26ocak bakalım inşallah belli olur o zaman.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gecekusu42 Benimde oğlum olacak inşallah Nisan sonu isimde Göktürk düşünüyorum ek koyup koymamakta kararsızım ek olarak aklmda ise (kağan, asil, Aybars) var sizde fikir verirmisinizzz