Rumeysa2515 Nalkan google a hızlı resim yükle yazdım sonra resim seçtim en alttaki linki kopyaladım banada arkadaşlar söyledi 🤗
Rumeysa2515 Mehtapsato google a hızlı resim yükle yazdım sonra resim seçtim en alttaki linki kopyaladım banada arkadaşlar söyledi 🤗
Merve6475 Rumeysa2515 yok etkilemiyo cünkü benim karşılaştığım uzunuda vardı kısasıda niye öyle dedin ki
Rumeysa2515 Merve6475 doktor bana boyun kısa sezaryen olabilirsin dedi benim boyumda 1.50 😕 bende kafama taktım çatı muayenesinde belli olmuyor mu o
Merve6475 Rumeysa2515 ilk defa duyuyorum bunu canım ebe degil hemşireyim kadın Doğum servisinde ama yinede ilk defa duydum
Ayse112 canım 38. Haftadasın zaten bebek gelişmiştir artık doğurmanda bi sakınca görmüyorum önemli olan çatının dar olmaması
Nursemomm Merve6475 Rumeysa2515 şöyle bşey var kısa boylu payanlarda pelvis daha dar olur bu da ancak pelvis muayene ile anlaşıkabilir eğer dar olduğunu tespit ederse dr size komplikasyonlardan ve risklerden bahseder ona göre sezaryen planlanır