Nursemomm Merve6475 Rumeysa2515 şöyle bşey var kısa boylu payanlarda pelvis daha dar olur bu da ancak pelvis muayene ile anlaşıkabilir eğer dar olduğunu tespit ederse dr size komplikasyonlardan ve risklerden bahseder ona göre sezaryen planlanır
Nursemomm Rumeysa2515 nst sonucunda iyi sancıya takılma şöyle ki ritmik seyreden sancın olmalı nst de problem yok
Ayse112 Rumeysa2515 Rumeysa2515 sancını bekleyebilirsin canım sıklaşınca gidersin eğer ulaşım sıkıntın yoksa hastaneye gitmek için
Rumeysa2515 Bunu yorumlayabilir misiniz ebe bana sancın var dedi alttan muayene etti ve 3 cm açılmam olduğunu söyledi yatılımı istedi dün gece ama kabul etmedim
Nursemomm Rumeysa2515 evet sancı çıkmış ama yine düzensiz takip et 5 dk bire inince git hemen kalp atışları güzel bebeğin
Fatmanur1204 Rumeysa2515 Darısı da bana inşAllah o sancıdan 😃 Allah bir ıkınmada sağ sağlim kurtarsın inşAllah
Rumeysa2515 Fatmanur1204 amin canım 🤣 inşallah sende sağlıklı hayırlı bir şekilde doğurursun bebişini🤗
Fatmanur1204 Rumeysa2515 İnşAllah arada bir agri geliyor bu sefer doğuracağım herhalde diyorum geçiyor hevesim kursagim da kalıyor 😢 sıkıldım artık bian önce kucağıma almak istiyorum
Rumeysa2515 Fatmanur1204 ay aynen bende o şekildeyim biran önce kavuşmak istiyorum 🤗 kaç haftalık oldu bebişin