arilanki_ Hatice_ozbay silik çizgi var bende görüyorum ama kaç dakika içinde çektiniz bunu ? ilk 5 dakika da çizgiyi gördüyseniz test bozuk değilse eğer gebelik var gibi kan verin. 10 dakikadan sonra çizgiyi gördüyseniz kurumadır
cerensare Ftmn123- testler ya bozuktur ya da geç yerleşme geç döllenme olmuş olabilir kanda geç çıkabiliyo bazen bir kaç gün bekleyin adet olmazsanız tekrar kan verin
Ftmn123- cerensare Canım adete 1 gün kala dün verdimde bugün de adet günüm daha olmadım senin dediğin gibi bekleyeceğim 1 hafta teşekkürler canım 🙏
fgormez Ftmn123- varsa çıkar geç döllenme falan değilse tabi bende ikincide bata 3 gün kala verdim 115 le öğrendim
cerensare Ftmn123- ne demek ☺️ çünkü çıkmayabiliyor benimde gecikmenin 5.gününde anca 68 değerle pozitif olmuştu kan testim
cerensare Ftmn123- benim geç yerleşme olmuş mesela detaylı ultrasonda 22 mayıstı son adet tarihim ama doktor geç yerleşme dolayısıyla 26 mayısa çekmişti inşallah vardır sizde de pozitifi görürsünüz en hayırlı doğru zamanda sağlıkla inşallah
babymom2026 Hatice_ozbay Kız bariz belli ya hemen kan ver hayırlısı olsun verirsen post aç veya bizi etiketle merak ederiim