bilinmeyenkadininmektubu Hatice_ozbay Varsa zaten çıkar şimdide yapsan sabahta yapsan. Gecikmen var silik çizgi bile görmezsin varsa belirgin çizgiyi görürsün.
shawty8876 Hatice_ozbay Haticecim adetin nerdeyse geçmiş 1 ay ne sabah idrarı artık cocuk oldu 2 aylık varsa yap sunu strese sokma bizi ya 🤣🤣
yaseminkarakus0728 Hatice_ozbay test yaptın mı canim. Benim bulantım 5. Haftada başlıyordu. Belki seninde oyledir
Ftmn123- Hatice_ozbay ya bende 2 tane prodoctor erken gebelik testi yaptım da silik pozitif çıktı adete 1 gün kala fakat kanda 1 gün önce 0.8 çıktı anlamadım ya?
cerensare Hatice_ozbay çok bariz silik çizginiz var eğer testte bi sorun yoksa hayırlı olsun hamilesiniz gözünüz aydın ben daha silik çizgiyle öğrenmiştim şuan 32 haftalığız ☺️🌸
arilanki_ Hatice_ozbay silik çizgi var bende görüyorum ama kaç dakika içinde çektiniz bunu ? ilk 5 dakika da çizgiyi gördüyseniz test bozuk değilse eğer gebelik var gibi kan verin. 10 dakikadan sonra çizgiyi gördüyseniz kurumadır
babymom2026 Hatice_ozbay Kız bariz belli ya hemen kan ver hayırlısı olsun verirsen post aç veya bizi etiketle merak ederiim
cerensare Hatice_ozbay benimde çıkmamıştı kanda idrarda pozitif gördüm kan negatifti 5 gün sonra pozitife döndü kanda çıkmazsa bir süre bekleyin tekrar kan verirsiniz ya da test bozuk olabilir