Ftmn123- Hatice_ozbay Bunlar adetten 1 gün önce prodoctor erken gebelik testi ve bebetime gebelik testi
Innerglow Hatice_ozbay testle takip et koyulaşmayı canım istersen korkuyorsun negatif görmeye kan da çünkü ni kaç kere postunu gördüm
selenhuseyin Hatice_ozbay 23 gün gecikmem var diyon niye daha 5 gün bekliyosun ki, 23 gün gecikmeyle de testin çok silik çıktı net çıkmalıydı bence hastaneye gidip sebebini ogren erteleme bunu
rupar Hatice_ozbay kız bekleme neyi bekliyorsun bariz belli gebelik var . Geç döllenme olabilir test ondan silik çıkmış olabilir ama var olduğu belli kan ver en temizi
csnnm melanuurr Ayn bende sanki limon böyle canım ekşi turşu ister böyle ağzım sulanıyor sanki ilk defa böyle oldum bende bat 7 bekliycem inşallah vardır hakkımızda hayırlısı olsun ama hiç ağrım fln yok 🥹🤲
melanuurr csnnm benim de bat bugün de regl olmadım pco olduğu için bir kaç gün daha bekleyeceğim de bugün yarın olurum gibi regl ağrısı gibi ağrılarım var hamilelik yok yani değişik bu ay vücudum anlayamadım
Ftmn123- Hatice_ozbay Valla olmazsam haftaya pazartesi günü devlet hastanesine gideceğim de randevulu gidiliyor deme ne diyeyim peki?