tugbaustuntas anonim51 vücut hazırlıyor galiba kendini benimde sağ göğsümün altına sanki bıçak sapliyorlarmis gibi bir ağrı giriyor sağ tarafa uzaninca biri bastırıyor gibi sanki bir yeri mi batiyor anlamadım canımı çok yakıyor ama yatamiyorumm
Sedef21 tugbaustuntas ayy ilkler hep heyecanlı oluyor benim Allahım nasip ederse ikinci o yüzden az çok olacakları biliyorum 😀
tugbaustuntas Sedef21 ben hiç bilmiyorum o yüzden doğum nasıl olacak nasıl başlayacak sonrası ne olacak bilmediğimden aşırı heyecan korku mutluluk var anlayamıyorum🥲
tugbaustuntas Karamelazey kaç çıktı sancıların Allah yardımcın olsun canımm inşallah vaktini bekler 🌸
Karamelazey tugbaustuntas ilk nstde 55 ve 75 iki tane çıkmıştı doktor yatış verdi o akşam ve ertesi gün böyle devam etti yine ilaç ve serumla düzeldi sonunda.
Mapiamapia tugbaustuntas bende 34+5 bitiyor bugun sırtım inanılmaz ağrıyor midem de co kötü ağzımda günler geçmek bilmiyor daha çok var 😞 birde ailecek hastayız
tugbaustuntas Mapiamapia ah ah o hastalık bende de var zaten zor üstüne hastalık aşırı zorluyor havalar buzzz zaten bir gün dışarı çıktım sadece hastaneye gitmek için ertesi gün hastalandım 🥹
tugbaustuntas gamze6p ben tam senin olduğun haftada 4 hafta içinde 5 kilo almıştım benim travma haftalarım olmuştu🫠 hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallahh🌸
tugbaustuntas mehmel54 gerçekten zulüm gibi yaa ağrılar ne iş yapılabiliyor ne ayakta durulabiliyor benim mide yanmamda arada aşırı yanıyor arada hiç olmuyor anlamadım valla
tugbaustuntas Miillena vaktinde gelsinn Allah korusun küvoze girebilir benimde ilk benim ara ara adet sancisi gibi giriyor karnım taş gibi oluyor zaten böyle giriyormus ilktede sonra ağrısı artiyormus yani anlamamak mümkün değil diyorlar😕
Fatma_furkan1996 tugbaustuntas idrar da enfeksiyon çıktı yarın tekrardan doktoruma gidicem ama çok kötü kasıklarım ağrıyor yürümekte güçlük çekiyorum
Sedef21 tugbaustuntas herkesin doğum hikayesi farklı bu süreçde kimseden bir şey dinleme kendini korkutma güzel olacak her şey 🤩
tugbaustuntas Karamelazey bende 30. Haftamda yatmistim hareketleri az diye sancı 30larda çıktı ben hissetmedim hiç ağrı falan doktorda sancın yok bişey olmaz bundan demişti
Karamelazey tugbaustuntas benim bir aydır falan var aslında bu kasılmalar ama ben önemsememiştim açıkçası normaldir diye düşündüm nstde çıkınca da şaşırdım. Benim ilk kızım da bu hafta da doğdu o yüzden doktor da önlem almak istedi biraz.
tugbaustuntas Fatma_furkan1996 ya benimde akıntım bazen sarı gibi oluyor ama enfeksiyonda çıkmıyor ilk haftalarda vardı sonra çıkmadı ama olduğunu hissediyorum idrar yaparken ağrı giriyor kasıklarıma
tugbaustuntas Sedef21 burdan genelde pozitif hikayeleri okuyorum ordan güç alıyorum ya ama korkudan daha çok heyecan var nasıl olacak diye istiyorum normal doğum yapmayı da kafa allak bullak yani kısacası😂
tugbaustuntas Karamelazey ay benimde 1 aydır yaklaşık var ağrı ara ara giriyor bende hiç önemsemiyorum ama çok sık girmiyor bazen geceleri giriyor bazen iş yapınca giriyor bazen otururken bazen yürürken korktum şuan 😅