tugbaustuntas Sedef21 burdan genelde pozitif hikayeleri okuyorum ordan güç alıyorum ya ama korkudan daha çok heyecan var nasıl olacak diye istiyorum normal doğum yapmayı da kafa allak bullak yani kısacası😂
tugbaustuntas Karamelazey ay benimde 1 aydır yaklaşık var ağrı ara ara giriyor bende hiç önemsemiyorum ama çok sık girmiyor bazen geceleri giriyor bazen iş yapınca giriyor bazen otururken bazen yürürken korktum şuan 😅
Karamelazey tugbaustuntas nstye girince çıkar zaten varsa düşünme boşver düşününce insan stres yapıyo 😅 doktor bana en ufak kasılmada gel dedi ne zaman gidicem bilemiyorum şimdi 🤦♀️😂
tugbaustuntas Karamelazey inşallah olmazz hareketleri nasıl peki şuan benimkinde aşağıya baskıda başladı bi kaç gündür
Karamelazey tugbaustuntas hareketleri iyi ama işte dünden beri ara ara kasılma da oluyo devam ederse yarın bi gidicem hastaneye.
Karamelazey tugbaustuntas bu dünya erken gelmek isteyecek kadar da güzel bi yer mi bilemedim ne aceleniz var 😅😂
sseda_nur Bir şey sormak istiyorum 10. Haftadayım mide yanmam çok fazla oluyor bu geçiyor mu ya da ne iyi gelir
tugbaustuntas sseda_nur maalesef canım geçmiyor aksine çoğalıyor son zamanlarda mideye baskı artınca daha çok yanıyor ama senin çok erken başlamış doktoruna söyle bana hiç bişey fayda etmiyor 🫠