esdd Melismelo iki erkek ikisinin belirtilerinaynı mıydı benım ilki erkekti şimdi hamileyim belirtiler tam tersi kız olabilir mi
Melismelo esdd ilki kızdı ikincisi erkek şimdi ücüncü yine erkek olucak Yani ücündede kusmadım bulantım oldu sadece, tek fark kızımda gercekden ekşi yiyodum ama bunlarda hep tatlı cikolata ve bel ağrısı
3melekannesiyim esdd benm iki kızımda farklıydı bu erkek buda farklı 😁😁 yani bence hepsi birbirinden farklı belirttlerib cinsiyetle alakası yok
Havin49_ 3melekannesiyim oğlumu 39+5 te doğurdum ikizlerim 30 haftalık erkk gelmesin diye hastemde ilaçlar iğneler yapılıyor
QueenBahar_ 3melekannesiyim benim kızım 36 doğdu sabah uyandım birden suyum geldi Bizim burda büyükler hep erkekler geç gelir derler
esdd Melismelo Fark var o zaman benım oğlum da bel ağrım var diye hatrlıyorum ama bunda kasık ağrım var
2prensesannesiiii 3melekannesiyim kızlarımdan biri 37+6 da diğeri 37+2 de doğdu sancım başladı acil doğuma alındım ikisinde hatta 37+2 de doğan kızım gece 2:34 te doğdu doğumda uyumuşum doğumum uyku saatime denk gelmiştir diye dalga geçip gülüyorduk hep😅😅😅
Melismelo esdd bana herkes erkek cocukda bel ağrısı olur diyodu kızımda olmamışdı oğlumda oldu, şimdiki de erkek ve yine bel ağrısı cekiyorum😅
busradfne 3melekannesiyim 8 yıl önce kızımı 40+5 ile doğuna girdim şimdi neyim olacak bilmiyorum bekleyip görücem ama kızlar geç geliyor erkekler daha erken ablamında iki oğlu var onlarda 37 38 de geldiler hep
3melekannesiyim Fraublt-31111 bnm kızlarda öyle geç geldi bunu da bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
busradfne 3melekannesiyim bazı kız bebekler çok hareketli oluyor erkende gelebilir tabiki ama ben hiç bir kız bebeğin erken geldiğini duymadım keza bende yaşadım şimdi 8+2 hamileyim bakalım ne olcak kız mı erkek mi bekliyorum sabırla ☺️
2prensesannesiiii 3melekannesiyim bilmiyorum ki anlamadım genel anestezide olmadım yapmadılar o kadar yalvardım belden uyuşturuldum sadece kızımı çıkardılar bi foto çekildik sonra götürdüler beni dikmeye başladıklarında ben uyumuşum bi uyandım nerdeyim ya dedim sonra ameliyatta olduğumu fark ettim bana 5 dkya çıkıyorsun dediler 😅😅😅
3melekannesiyim deletedmom43191 😁😁 ama sanki erkek bebekler daha hareketli ben kızlarımın bu kadar hareketli olduğunu hatırlamıyorum 😁
3melekannesiyim sym_yc aynen 😁😁 öyle oluyor sanrm bnm kızlar 40ı buldu hatta küçük kızım geçti bu erkek kızlar erken gelir diyenlere göre 42 yi buluruz erkek erken olur diyenlere göre de son günler 😁😁 bakalım her ikisini yasayanda var rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
sym_yc 3melekannesiyim ben şu an biri kız biri erkek ikizlere hamileyim 😂😂 sonucu çok merak ediyorum 😂