Melismelo esdd bana herkes erkek cocukda bel ağrısı olur diyodu kızımda olmamışdı oğlumda oldu, şimdiki de erkek ve yine bel ağrısı cekiyorum😅
busradfne 3melekannesiyim bazı kız bebekler çok hareketli oluyor erkende gelebilir tabiki ama ben hiç bir kız bebeğin erken geldiğini duymadım keza bende yaşadım şimdi 8+2 hamileyim bakalım ne olcak kız mı erkek mi bekliyorum sabırla ☺️
3melekannesiyim busradfne benm bu hamileliğimde bebek daha hareketli maşallah yani diğerlerinin bu kadar hareketli olduğunu hatırlamıyorum
busradfne 3melekannesiyim o zaman sabırsızlanıp erken gelebilir arkadaşım hareketli bebişler erken geliyor 🥰 sağlıkla gelsin
hilal858_ 3melekannesiyim Benim kız 40ı geçmişti (gelmeyecek zannettik😅) oğlum 37. Haftada oldu oda gelişimi önde olduğu için bence iri bir bebekti😅 şuan 3.gebelik 33+5 deyim erken bekliyoruz gelişimi 2.5 hafta önden gidiyor 🙄
hilal858_ 3melekannesiyim Benim kız 40ı geçmişti (gelmeyecek zannettik😅) oğlum 37. Haftada oldu oda gelişimi önde olduğu için bence iri bir bebekti😅 şuan 3.gebelik 33+5 deyim erken bekliyoruz gelişimi 2.5 hafta önden gidiyor 🙄
3melekannesiyim hilal858_ bnm gelişimi haftasıyla uyumluydu en son kızlarım biri 40 ta diğeri 40 ı geçmişti şimdi 35 +6 dayz bakalım bı belirti yok
hilal858_ 3melekannesiyim Haftasıyla uyumla olsunlar da bana yetiyordu aslında böyle olunca sürekli yorgunluk oluyor birde kansızlıkla uğraştim şuan ilaçlarla normale getirdik ama doğumdan sonra yine yerlerde olur sürekli hapa bağli oluyorum🙄 birde vajinal doğumda kafa zor çıkıyor 😅 iri bebek hiç iyi değil