3melekannesiyim Soru başlıkta herkes başka birşey söylüyor 😁😁 inandığım için degilde burdaki cevapları merak ettim 😁😁
1oglanannesi 3melekannesiyim benim gördügüm kadariyla kiz bebekler ama bazen erkek bebekte erken dogmak ister ama çou zaman kız
deletedmom43191 3melekannesiyim kızda olsa erkekte olsa hep 40 41 haftayı bulabiliyo 🤣🤣🤣 kizim 40 haftada dogru oğullarım ise birisi 39 birisi 40 dogdu
3melekannesiyim 1oglanannesi bnm kızlar 40 a kadar bekledi hatta küçük kizzim geçti 😁 bunu bilmiyorum erkek bakalım ne zaman olcak 35+5 teyz
3melekannesiyim sudeli4 bencede bakalım bnm kzlar biri 40 diğeri 40 geçmisti 😁 bunda ne olcak bilmiyorum 35+5 teyiz bakalım erkek
esdd Melismelo iki erkek ikisinin belirtilerinaynı mıydı benım ilki erkekti şimdi hamileyim belirtiler tam tersi kız olabilir mi
mucizem__ 3melekannesiyim kız erkekle alakası yok bence herşey olabilir benim kızım 42 haftalık gelmek bilmedi oğlum 35 haftalık durmak bilmedi 🤷♀️
3melekannesiyim mucizem__ bende bekliyorum kızlar 40 haftayı tamamladı şimdi 35+5 teyiz bakalım ne zaman olcak 😁😁
3melekannesiyim deletedmom43191 😁😁 ama sanki erkek bebekler daha hareketli ben kızlarımın bu kadar hareketli olduğunu hatırlamıyorum 😁
Fraublt-31111 3melekannesiyim Bence kızlar erken gelir benim erkek 39+6 olduk hala gelesi yok paşanın
3melekannesiyim Fraublt-31111 bnm kızlarda öyle geç geldi bunu da bekliyorum bakalım ne zaman gelecek